Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující zvrat v případu ztracených dětí: Janu a Daniela někdo držel v tajném úkrytu? Našli je sami rodiče

Autor: dce - 
8. září 2016
14:42

Deset dní neskutečné hrůzy a strachu si museli prožít Daniel (16) s Janou (13), kteří byli podle slov matky uneseni pedofilem! Právě Danielova matka s otcem dva zmizelé teenagery našli v objektu na Ústecku, kde byly děti prý násilím drženy. K záchraně údajně pomohl hlavně sám Daniel. Policisté už zadrželi i podezřelou osobu.

Daniel (16) a Jana (13) zmizeli už 28. srpna. Oba se sešli v Litoměřicích a pak už je nikdo neviděl. Telefony měli nedostupné. Do rozsáhlé pátrací akce se zapojili policisté, ale i samotní rodiče, kteří své děti hledali na vlastní pěst.

A to se jim nakonec vyplatilo. Danielova matka Petra tvrdí, že se úkryt podařilo najít právě jim. „Ty pocity, čekání, nervozitu nebudu popisovat. Ale jedno. Když stojíte a z kopce koukáte, jak tým techniků a kriminalistů rozebírá úkryt, policista vás drží, že tam nesmíte, a z prostor vyjdou ti dva, po svých, sevření policisty povolí a vy letíte obejmout po tak dlouhé době syna...,“ napsala Petra na Facebooku. Děti byly ukryté v objektu na Ústecku.

Už dříve prozradila, že děti neutekly, ale byly uneseny – údajně pedofilem. Policie ve čtvrtek uvedla, že v souvislosti s případem zadržela podezřelou osobu. Nic bližšího ale nespecifikovali.

„Moc děkujeme těm, kteří nám byli oporou, těm, co dodávali sil, a těm, kteří večer před nalezením dětí pomohli s indiciemi. I díky nim to dopadlo tak, jak to dopadlo. Největší zásluhu na nalezení má sám Danielek. Dokázal, jak neskutečně moudrý je!!!“ prohlásila Petra.

„Jsem ráda, že jsme měli nějaké síly hledat na vlastní pěst a že se to vyplatilo. Když jsme úkryt s manželem našli a byla jistota, že jsou tam, byl to neuvěřitelný pocit. Z vyprávění Danečka mrazí. Je neuvěřitelné, jak silní byli,“ dodala.

6010 ( 8. září 2016 17:00 )

Mně se to celé nějak nezdá.Jak může pedofil unést dvě skoro dospělé osoby?No, uvidíme, kdo se k tomu únosu bude hlásit.

dfghjk ( 8. září 2016 16:53 )

A co Petr Kramný, toho také někdo drží ve vězení, dřív tu měl svou rubriku a byli jsme informováni o každém jeho prdu. Kam to zmizlo?

gitagita ( 8. září 2016 16:49 )

Neskutečně trapná pohádka o únosu.Místo toho aby přestali z lidí dělat idioty a poděkovali za hledání děcek,tak si vymíšlí jak nedostat ty jejich děti do pastáku,přitom sociálky už se asi nezbaví.No jako už ted to tak přehánějí,že z toho budou mít ostudu na odstěhování se min. do Prahy Ještě jak ten příspěvek na fb radši smazala,bylo jí trapně odpovídat na komentáře udivených lidí.Jako chudák člověk,který je tam nechal přespat ,ten si půjde sednout - bůh ví co na něho ušijou Daneček poslal dopis po pedofilovy no konečnááááá A rodiče na ten úkryt asi přivedli tarotové karty po 2 týdnech super - hele to bude telenovela jak vyšitá

zednik ( 8. září 2016 16:45 )

Tak to asi chodili do Penny nakupovat tomu svému únosci

toriaya ( 8. září 2016 16:43 )

Mimochodem, PEDOFIL by co asi tak dělal se skoro dospělým klukem a holkou, co vypadá na 17?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání