Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vratislav (19) smetl a zabil malého Šimonka (†9): Bratr řidiče promluvil!

Autor: lm - 
8. září 2016
13:46

Školák Šimonek (†9) zahynul v úterý ráno při dopravní nehodě u Prešova. Do vozu, ve kterém jel s babičkou a sestrou do školy, narazil 19letý Vratislav v audině. Řidič se odmítl k nehodě vyjádřit, ale jeho bratr se spojil s truchlící rodinou.

Šimon (†9) zrovna nastoupil do dalšího ročníku základní školy, ale hned druhý den školního roku tragicky přišel o život. V úterý ráno chlapce spolu s jeho sestrou Alexandrou (10) vezla do školy jejich babička (54), když se proti nim v protisměru vyřítilo osobní auto, které řídil 19letý Vratislav. Šimon při nehodě zahynul a babička Paulína už dva dny bojuje o život. Saša a Vratislav vyvázli jen s lehčími zraněními.

Mladý řidič měl podle deníku Plus Jeden deň v Klenově, odkud pochází, pověst „frajera“, který miluje rychlost a výkonné vozy. K havárii se odmítl vyjádřit. Jeho bratr portálu Čas.sk přiznal, že poslal strýci Šimonka SMS. Vyjadřuje v ní lítost nad tím, co se stalo, a píše, že by si přál, aby se na druhý den probudil a zjistil, že to není pravda.

Tragédie poznamenala nejen rodinu, ale i Šimonkovu obec a školu. Mezi spolužáky byl chlapec velmi oblíbený. „Byl velmi živý, ale i pilný. Na vysvědčení měl samé jedničky,“ prozradila ředitelka Alžbeta Balúnová. Ve škole za něj zapálili svíčky. Nejhůře prý ztrátu nese jeho nejlepší kamarád.

Video  Mladý řidič (19) smetl babičku s vnoučaty: Šimon (†9) cestou do školy zemřel.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

kruzpa ( 8. září 2016 19:57 )

Vrahem je uhrovitý chcípácký nedomrd

gabreta ( 8. září 2016 17:03 )

"Vratislav měl pověst „frajera“, který miluje rychlost a výkonné vozy". Doufám že skončí v base a tam bude zase mít rád "teplý hochy"!!

sairait ( 8. září 2016 16:46 )

jestli má Šimonek fotra, tak ten tomu ko.kotovi z audiny snad rozkope varlata, anebo na co čeká???

kdoasi ( 8. září 2016 14:47 )

Mladej je na první pohled poslední pokus o chlapa. Neduživej chcípák,kterej si musel honit ego silnýma kárama a rychlou jízdou.

odol ( 8. září 2016 14:38 )

Zase ďalší tupoň ktorý nevedel ,,roupama co dělat,, ktorý mal ,,hajzl na chodbě,, .Svojím idiótskym chovaním rozhodol o osude úplne jemu neznámych ľudí. Kedy sa tento druh bude likvidovať??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání