Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Politický skandál: Ženatý poslanec si užíval s prostituty a fetoval

Autor: lm - 
5. září 2016
14:10

Poslanec Labouristické strany se ve Velké Británii postaral o pořádný skandál. Britská média totiž zjistila, že si Keith Vaz (59) objednává mužské prostituty z východní Evropy, a dokonce s nimi provozuje nechráněný sex. Poslanec je přitom ženatý a má dvě děti.

Prostituti, sex a drogy. Poslanec britské Labouristické strany má rozhodně co vysvětlovat. Nedělník Sunday Mirror se postaral o senzaci, když zveřejnil informaci, že si Keith Vaz objednává mužské prostituty a pak s nimi konzumuje drogy a provozuje nechráněný sex. Nedělník dokonce zveřejnil fotky z dostaveníčka a nahrávku, kterou pořídil jeden z prostitutů.

Dva muži z východní Evropy, pravděpodobně Poláci, přišli britského poslance potěšit koncem srpna do jeho druhého bytu v Londýně. Vaz jednomu z nich předtím psal, aby s sebou přinesl legální drogu na povzbuzení zvanou poppers. Na nahrávce si pak s prostitutem povídá o jiném dostaveníčku. „Byl v pohodě. Ale zapomněl si kondom, tak jsem ho musel o**kat bez kondomu,“ říká poslanec a dodává, že ani nevěděl, jestli prostitut náhodou neměl sexuálně přenosné choroby. Potom se sháněl po kokainu. Podle nedělníku navíc existuje pravděpodobnost, že Vaz prostitutům platil z fondů své charity.

Britský poslanec byl donedávna velmi váženým členem Labouristické strany. Keith Vaz pochází z Indie, do Velké Británie se přestěhoval s rodinou, když mu bylo 9 let a vystudoval tu prestižní univerzitu. V politice je už přes 30 let. Se svou manželkou Marií a dvěma dětmi žije v londýnském sídle.

Někteří poslanci v návaznosti na skandál volají po zřízení vyšetřovací komise. Vaz jakožto předseda Komise pro vnitřní záležitosti letos v červenci volal po dekriminalizaci prostituce. V lednu pak ve sněmovně vyjádřil své zděšení nad tím, že několik poslanců přiznalo, že užilo poppers a uvedl, že by se nebránil postavení drogy mimo zákon. Té samé drogy, po které se osm měsíců poté sháněl u prostitutů.

„Upřímně se omlouvám za bolest a ponížení, které bylo způsobeno mými činy, zvláště své manželce a dětem. V úterý informuji komisi o mém záměru odstoupit s okamžitou platností z funkce předsedy,“ uvedl Vaz v tiskovém prohlášení.

..krakonos500 ( 5. září 2016 23:15 )

U nás by měl tu nejlepší kvalifikaci na vysoký post v ČSSD. Ku.rvení, utrácení peněz na charitu za ...

berlin71 ( 5. září 2016 22:08 )

Vyliz mi diru ty spraskajej gadzo ceskej

tvujosudzmrde ( 5. září 2016 20:55 )

CO POLITIK-TO LIDSKY ZMETEK!!!!VČETNĚ RÁDOBY PODNIKATELU..!!

kiwi65 ( 5. září 2016 19:22 )

 Multikulty zfetovanej a ožralej cigán.Přesně norma na to aby byl v parlamentu našeho banánistánu.

ejvm1712 ( 5. září 2016 18:24 )

Z Indie? Takže je to vlastně Cikán

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání