Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt v libereckém bazénu: Chlapec (†14) se utopil při hře »na babu«?

Autor: rc, ryc, ljš, ČTK - 
4. září 2016
19:10

Honili se v atrakci s názvem divoká řeka a najednou jeden z nich zmizel. Čtrnáctiletého chlapce našli až po mnoha hodinách pátrání v odtokovém potrubí! To ale mělo být zabezpečeno nerezovou síťkou. Nikdo stále nechápe, jak se za ni dostal.

Čtrnáctiletý chlapec se vypravil se svými přáteli do libereckého plaveckého areálu, kde si měli užít volného sobotního dne. To se však podle serveru Liberecká drbna proměnilo v noční můru ve chvíli, kdy se přátelé rozhodli, že si zahrají »na babu«. Právě během hry byl totiž utonulý chlapec viděn naposledy.

Kamarádi se ho pokoušeli všude možně najít a prohledali i divokou řeku. Když se jim ho nedařilo najít, obrátili se na plavčíky, kteří rozjeli velkou pátrací akci.

V bazénu chlapce hledal i jeho otec, který se tam vydal, když se mu syn nevrátil domů. Nakonec vše oznámil policii. Bazén pak byl prohledán důkladně a v jedenáct hodin večer bylo bohužel tělo nalezeno.

V rouře bylo ale podle serveru zaklíněné tak, že se ho podařilo vyprostit až po několika hodinách. Policisté nařídili soudní pitvu, která by měla pomoci objasnit, jak chlapec zemřel.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání