Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zhrzená expřítelkyně překazila svatbu na Trutnovsku: Bombou rozehnala svatebčany

„Na radnici je bomba“, oznámila žena, aby překazila svatbu expříteli (Ilustrační foto).
„Na radnici je bomba“, oznámila žena, aby překazila svatbu expříteli (Ilustrační foto).  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: haj - 
2. září 2016
13:43

Sabotáž hodnou Miluny ze slavné trilogie filmů Slunce, seno zažili nedávno svatebčané na radnici v Hostinném na Trutnovsku. Veselku se tu totiž snažila překazit zhrzená expřítelkyně ženicha (25), když zavolala na policii s tím, že v obřadní síni je bomba!

Poslední sobota v červnu měla být pro dvojici z Trutnovska nejkrásnějším dnem v životě. Slavili totiž svatbu, jenže přímo uprostřed obřadu museli být i s hosty a dalšími asi 60 osobami z městského úřadu a okolních budov evakuováni kvůli nahlášené výbušnině. O případu informoval Týdeník Policie.

Poté, co na tísňovou linku 112 s anonymním varováním o bombě hned dvakrát zavolala stejná žena, na místo okamžitě vyrazila policie z trutnovského okresu a jednotky Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje. Nejprve musel odborný pracovník odpojit přívod elektřiny a plynu, aby nedošlo k výbuchu. Posléze pyrotechnik prohlédl veškeré prostory a konstatoval, že se tu žádný výbušný systém nenachází.

Policie tedy zjistila, ze kterého čísla byla bomba ohlášena, a proti pětadvacetileté ženě bylo v poslední den prázdnin zahájeno trestní stíhání. Je podezřelá z přečinu šíření poplašné zprávy a při prokázání viny by mohla skončit až na pět let ve vězení. Z výslechů se slečnou vyplynulo, že vše udělala proto, aby překazila svatební obřad svého bývalého partnera, s nímž se rozešla před čtyřmi lety.

Fotogalerie Svatební fotografie moderátorky Hany Mašlíkové-Reinders 32 fotografií

 

 

asijo ( 2. září 2016 14:32 )

Pokud nedostane vysoký trest,ale jen ty,ty,ty,tak se takové případy budou množit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání