Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadné úmrtí muže v Praze: Našli ho na chodníku, neví, kdo to je!

Autor: ljš - 
31. srpna 2016
21:44

Zatím neví, jak zemřel ani o koho jde. Pražští kriminalisté vyšetřují záhadný nález těla staršího muže v přírodní rezervaci v Praze 8. Protože zatím vyšetřování nevedlo k odhalení jeho totožnosti, rozhodli se kriminalisté zveřejnit fotografie jeho oblečení.

Neznámý muž byl nalezen bez známek života na chodníku stezky v přírodní rezervaci Velká Skála poblíž ulice Pod Havránkou v Praze 8 v úterý večer. „Dle přivolaného lékaře zemřel s největší pravděpodobností bez cizího zavinění. Přesnou příčinu smrti určí až výsledek nařízené soudní pitvy. Ta by mohla napomoci i v samotné identifikaci zemřelého,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Kriminalistům se podle ní zatím nepodařilo zjistit žádnou indicii, která by jim pomohla neznámého muže ztotožnit. „Vzhledem k tomu se nyní obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Zveřejňují proto popis zemřelého a fotografie části některých součástí oblečení a věcí, které měl muž u sebe,“ dodala mluvčí.

Zemřelý byl vysoký 170 cm, ve věku mezi 70 a 80 roky, střední, štíhlé postavy. Měl šedé vlasy s čelní pleší, šedomodré oči, defektní chrup bez kovových náhrad, udržovaného vzhledu. Byl hladce oholen a na hřbetu levého předloktí měl jemnou jizvu o délce cca 20 cm. Na prsou a zádech měl výrazné, prošedivělé ochlupení.

Na sobě měl senior béžové triko s krátkým rukávem, modré triko s krátkým rukávem, béžové tesilové kalhoty, šedé ponožky s kostkovaným vzorem, pánské modrobílé pruhované trenýrky, hnědé šněrovací polobotky na vysoké podrážce. „U muže byla nalezena silonová taška obsahující mimo jiné svazek tří klíčů s přívěskem na klíče s nápisem INTERHOTEL PAŘÍŽ PRAHA, štípací kleště, kombinační kleště, skládací ruční pilku a kovový háček,“ dodala mluvčí.

Pokud máte dojem, že víte, kdo by mohl zemřelý muž být, kontaktujte linku 158. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání