Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující slova údajného vraha podnikatele: Obral mě o penzion, proto jsem to udělal!

Autor: lm - 
31. srpna 2016
21:27

Kdo nechal popravit nechvalně proslulého podnikatele Dalibora P. (†45) před penzionem v Nitře? Podle slovenských policistů to zařídil 59letý Miroslav Ž., který si měl na chladnokrevnou vraždu najmout bezdomovce, se kterým se znal. Oba jsou obviněni z úkladné vraždy a soud je poslal do vazby!

K chladnokrevné vraždě došlo minulý týden v pátek před nitranským penzionem Ambarella, který měl rovněž sloužit jako nevěstinec. Právě tato nemovitost, která rovněž sloužila jako rodinný dům pro majitele, měla být motivem k vraždě. Dalibor P. (†45) ho totiž koupil od Miroslava, ale nikdy za něj nezaplatil. Vážně nemocný Miroslav měl přijít v přepočtu o skoro sedm milionů korun.

Policisté Miroslava obvinili z vraždy. Podle nich oslovil svého známého, bezdomovce Štefana R. (57) s návrhem na „odstranění“ Dalibora P. (†44). Vraždě přecházelo několikadenní sledování s cílem zjistit trasy a návyky poškozeného. Ráno 26. srpna na podnikatele u nitranského penzionu čekal Štefan s nabitým samopalem a dvakrát vystřelil, když Dalibor vystupoval z auta. Podle informací Plus JEDEN DEŇ se měl trefit ze vzdálenosti 50–70 metrů do hlavy a hrudníku. Podnikatel byl na místě mrtvý.

Specializovaný soud v Banské Bystrici dnes vyhověl žalobci a poslal oba obviněné do vazby. Hrozilo totiž, že by muži mohli utéct nebo pokračovat v trestné činnosti. Po verdiktu Miroslav prohlásil, že se cítí být nevinný, ale následně před médii prohlásil: „Obral mě o penzion a o dům, proto jsem to udělal.“ Dvojice obviněných podala kvůli rozsudku stížnost k Nejvyššímu soudu. Oběma obviněným hrozí až 25 let za mřížemi, dostat ale mohou i doživotí.

Video  Obvinění z vraždy Dalibora P. v Nitře jsou ve vazbě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

henes ( 1. září 2016 07:45 )

Podle informací Plus JEDEN DEŇ se měl trefit ze vzdálenosti 50–70 metrů do hlavy a hrudníku :........-0 bezdomáč je tedy dobrej střelec to mi hlava nebere..

odol ( 31. srpna 2016 23:01 )

Keď sa svoloč,ľudský odpad,trus potkana tejto spoločnosti vybíja medzi sebou- je to dobrá správa hneď ráno!! Je dobré si želať,aby tento vývar s blšieho h@vna vykapal tak ako sa zjavil po 89. V tom im Česká zbrojovka pomáhaj!!!!

ollina ( 31. srpna 2016 22:45 )

Kdyby spravedlnost zajišťovala justice, nedocházelo by k takovým zoufalým činům. Do té vazby měli jít i lidé z justice.

kiwi65 ( 31. srpna 2016 22:21 )

 Z 50 až 70-ti metrů do hlavy a hrudníku?Slušná trefa na bezdomovce.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání