Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Klára, která chtěla podříznout kamarádku: Nevydržela vaši šikanu, vzkázala matka spolužákům

Autor: Kateřina Moravcová, haj - 
2. září 2016
15:53

Dvě dívky spolu v neděli navečer seděly u rybníka v městečku nedaleko Chebu, když zničehonic jedna druhou ošklivě pobodala a málem ji nechala vykrvácet, než se smilovala a zavolala záchranku. Nyní si všichni kladou jedinou otázku: Proč to Klárka (15) své nejlepší kamarádce provedla?

„Myslíme si, že to byl zkrat,“ řekla Blesku jedna ze sousedek Klárčiny rodiny. Před několika lety měla celá rodina vážnou autonehodu a bůhví, co za tím ještě je. Rodina to je ale velmi slušná a bezproblémová,“ vysvětlovala.

Důvodem náhlého útoku mohla být podle ní i šikana. „Nedivila bych se, kdyby Klárku ve škole kvůli vzhledu děti šikanovaly a ona pak jen vybouchla. Kdo ví, co se dívčině honilo hlavou,“ kroutí nechápavě hlavou paní.

Této teorii nahrává i drsný vzkaz, který na sociální síť pověsila Klárčina matka. „Všichni jste věděli (9. A), co se Klárce stalo před čtyřmi lety, čím si asi musela projít a kdo z vás, těch úžasných kamarádů, ji podržel???? Byla to akorát m**ka, že Ondro, mužatka a tlustá, neohrabaná kr**a atd., těch nadávek si vzpomenete jistě víc,“ pustila se do dceřiných spolužáků maminka.

„Neomlouvám ji, je to NEOMLUVITELNÉ, ale přestaňte ze sebe dělat svaté, ano, rostlo to v ní, všechno – to, co se stalo, vaše chování, nadávky, mluvení s ní, jen když nebylo s kým… a s tlakem změny to bohužel ruplo. Je mi to hrozně líto, Markéty – ta se naštěstí uzdraví, ale i Klárky, protože ta už je odepsaná i s vaší pomocí na celý život,“ napsala na Facebook žena a podepsala se jako máma.

 

 

sores ( 1. února 2017 16:25 )

ta malá sv.in.ě by v USA dostala 40 let bez mrknutí oka i kdyby jí bylo 10 let. V tomto je Amerika velmi spravedlivá a super. Zločiny trestají tvrdě, ne jako u nás.V telce řeknou,hrozí mu 10 let a dostane nakonec 2,5 ale za rok ho pustí.Prostě český hnusný bordel a beztrestnost!!!

jahodove_ticho ( 3. září 2016 11:04 )

 Ježiš jaká záhada? Prostě 2 kámošky. Jedna pěkná, druhá hnusná. Držely při sobě. No a pak se tak pěkná logicky začala kamarádit i s klukama, protože už přišla chuť na projetí. Obludka to vzala jako zradu a pokusila se jí vypnout. Nic jinýho za tim neni. Frustrace z toho, že chce píchat a nemá náděj, že má jedinou kámošku, která ale dává víc pozornosti klukům, začarovaný kruh, život na kosočtverec. Ale psychologové to budou roky zkoumat

aneta2 ( 3. září 2016 09:39 )

To je právě velký omyl. Právě z šikanovaných dětí často vyrostou i vrazi. A nebo sebevrazi. Největší vinu mají ti,co jí šikanovali.

citsvet ( 3. září 2016 09:37 )

Ta šikana může vyvolat zkrat i u dospělého člověka a co teprve u dítěte,které ještě nemá vypěstované bariery sebeobrany kam až může jít.Za to co se stalo může společnost dospělích a né to dítě.Já si myslím,že společnost by měla tu holčičku litovat,kam až lidská nevšímavost musela dojít.Stát řeší kraviny,ale to nejdůležitější,že tady po nás zůstane někdo dál politiky nezajímá.Stát svým přístupem slabší likviduje a kriminálníky si pěstuje.

ejvm1712 ( 3. září 2016 07:46 )

Dnešní fakani jsou rozmazlený až to sere!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání