Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mrazivé foto popravy před nevěstincem: Takhle našli zastřeleného Dalibora

Autor: lm - 
30. srpna 2016
16:14

Vražda jako z filmu o mafiánech! Nechvalně proslulého podnikatele Dalibora P. (†45) někdo chladnokrevně popravil na parkovišti před penzionem ve slovenské Nitře. Svědkům se ráno naskytl opravdu děsivý pohled. Dalibora někdo střelil do hlavy a hrudníku. Z fotografií z místa činu to vypadá, že podnikatel měl obavy o svůj život a nosil s sebou zbraň.

V pátek došlo v Nitře k šokující vraždě. Nechvalně proslulý podnikatel Dalibor P. (†45) byl chladnokrevně zastřelen před penzionem Ambarella, který měl rovněž fungovat jako nevěstinec. Svědkům se ráno naskytl opravdu děsivý pohled. Na fotografii z místa činu, kterou uveřejnil deník Plus JEDEN DEŇ, leží Dalibor tváří k zemi a u těla má mobilní telefon a něco, co nápadně připomíná zbraň v pouzdře.

Tělo podnikatele objevil 19letý Miroslav, syn hlavního podezřelého Miroslava (59), který spolu s matkou v penzionu žil. Motivem vraždy měl být podle slovenských médií právě penzion, který Dalibor od Miroslava koupil, ale nikdy za něj nezaplatil.

Miroslav tvrdí, že jeho otec vraždit nemohl, protože je vážně nemocný a tou dobou byl na dialýze mimo město. Policisté podle informací serveru Pluska.sk Miroslava staršího skutečně po dvou dnech pustili na svobodu. Dlouho si jí ale neužil. „Včera, když byl v nemocnici na dialýze, ho měli opět zadržet policisté,“ tvrdí zdroj Plusky.

Podle známých vražda podnikatele nebyla žádným překvapením, protože Dalibor dlužil peníze více lidem a měl opletačky se zákonem. Před několika lety mu někdo podpálil dva luxusní terénní vozy a rozestavěný dům. Zhruba ve stejnou dobu skončil ve vazbě za podvod a hrozilo mu až 10 let za mřížemi. V letech 1998 a 2003 byl podle informací televize Markíza ve vězení za krádeže.

Video  Podnikatel Daniel (†45) byl popraven před nevěstincem.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

tgbg ( 31. srpna 2016 08:20 )

komunistkracie RUSKO islamokomunisti jsou jako spící buňka alkajdy, Isil, banderovců, bolševiků,komunistů ,.teroristické jednotky vlády RUSKA , na území ČR ,stejní jako teroristi alnusra v Sýrii, muslimské bratrstvo v Libyi ,banderovi nacisti v RUSKU ,Učk v Kosovu, bolševici v Rusku , ujgurští muslimové v číně, muslimové, KSČM v Česku.

bum-bec-bum ( 30. srpna 2016 19:32 )

Čistokrevná slovenská likvidace mafiánů.

kov3 ( 30. srpna 2016 16:49 )

Mafián z Nitry skončil tak , ako si zaslúžil...Nikto za ním nesmúti....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání