Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Německu pátrají po nebezpečném Čechovi: Zdeněk (25) policistům utekl z nemocnice

Pětadvacetiletého Čecha, který uprchl z německé vazby, zadrželi tento týden pelhřimovští policisté.
Pětadvacetiletého Čecha, který uprchl z německé vazby, zadrželi tento týden pelhřimovští policisté.  (Autor: Policie Mnichov)
Autor: ČTK, lm - 
29. srpna 2016
09:36

V Německu pátrají po údajně nebezpečném Čechovi! Zdeněk Schejbal (25) je podezřelý z pokusu o vraždu a od 20. srpna byl ve vazbě. Policistům utekl z nemocnice, kam byl převezen kvůli ošetření.

Německá policie pátrá po pětadvacetiletém Čechovi podezřelém z pokusu o vraždu, který utekl z vazby. Dnes o tom informoval mnichovský deník Abendzeitung. Muž podle listu uprchl, když byl kvůli ošetření převezen do nemocnice.

Čech podle vyšetřovatelů napadl v Mnichově zhruba před týdnem jednašedesátiletého přítele své matky. Pokusil se muže pobodat, přitom se sám pořezal na ruce. Vzhledem k tomu, že se mu ve vazbě rána znovu otevřela, byl převezen do nemocnice, kde ale využil nepozornosti strážců a vyskočil z okna ve druhém patře.

Podle policie hrozí, že se Čech znovu pokusí zaútočit na svou původní oběť, proto byl starší muž převezen na utajované místo. Policisté po podezřelém pátrají, podle nich není ani vyloučeno, že se pokusí utéct do Česka.

blastr ( 29. srpna 2016 15:55 )

Německo mě v posledních pár letech překvapuje - tisíce dětí o kterých se ví, že jsou v zemi, ale nikdo neví kde a desetitisíce dospělých, kteří také vysublimovali. Dobře to Andělka vede.

ellenic ( 29. srpna 2016 13:27 )

berlin71 A Ty jsi kdo? Akademicky vzdělaný muž, tituly před jménem a za jménem, to sotva, protože Tvůj slovník a styl psaní odpovídá pouze základnímu vzdělání , možná na té německé podpoře dřepíš v Berlíně Ty sám a vzteky vidíš rudě, ubožáku !

berlin71 ( 29. srpna 2016 12:43 )

Zdenek je z jistotou cigan nebo?`Tady mate jistej priklad jak se vy cesi chovate . Jste jedna velka pakaz ktera poukazuje na romy ale pritom vy jste velci nemakacenka sedite na podporach a navrch jste kriminalnici spraskani!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání