Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Poprava před nevěstincem: Zastřelil podnikatele podvedený Miroslav (59)? Podle syna má alibi

Autor: lm - 
29. srpna 2016
10:46

Nechvalně proslulý podnikatel zemřel v kaluži krve. Tělo Dalibora P. (†45) s prostřelenou hlavou objevil 19letý syn hlavního podezřelého Miroslava Ž. (59) před nitranským penzionem Ambarella. Zavražděný podnikatel Miroslava údajně připravil o majetek. Mladík ale tvrdí, že všechno je zcela jinak.

K vraždě podnikatele Dalibora P. (†45) došlo v pátek před penzionem Ambarella ve slovenské Nitře. Muže někdo střelil do hrudníku a do tváře. Penzion, který má být ve skutečnosti nevěstinec, byl podle slovenských médií pravděpodobně motivem k vraždě. V cele předběžného zadržení skončil krátce po nálezu těla 59letý Miroslav Ž., původní majitel penzionu, jehož měl zastřelený o nemovitosti připravit.

Tělo podnikatele objevil 19letý Miroslav, syn hlavního podezřelého. „Střelbu jsem neslyšel, protože jsem spal. Pokud vím, tak ji neslyšela ani máma, která byla také doma. Mrtvolu muže, který ležel vedle auta, jsem spatřil až poté, co jsem vyšel na terasu. Ihned jsme volali policii,“ popsal Novému Času.

Mladík, který je z vraždy podle serveru Pluska.sk rovněž podezřelý, odmítl, že by motivem mohly být právě nemovitosti (penzion a rodinný dům), za které zastřelený nezaplatil. „Za jeho koupi nám nedal ani cent, ale otec by ho za to určitě nezastřelil, protože to už bylo na soudu. Jelikož nám za nemovitosti nezaplatil, z právní stránky je smlouva neplatná a penzion i s domem nám měli vrátit. Žádné další závazky vůči nám neměl,“ řekl syn zadrženého.

Video  Podnikatel Daniel (†45) byl popraven před nevěstincem.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zadržený Miroslav Ž. má mít navíc na dobu vraždy alibi. Podle syna byl na dialýze mimo město. „Otec má čtyři prsty na nohou a já mu pomáhám s obouváním. Jak mohou takového člověka podezírat z vraždy?“ uvedl mladík.

Podnikatel Dalibor P. byl v Nitře podle známých nechvalně proslulý. Často se o něj zajímala média a několikrát měl opletačky se zákonem. Před několika lety mu někdo podpálil dva luxusní terénní vozy a rozestavěný dům. Zhruba ve stejnou dobu skončil ve vazbě za podvod a hrozilo mu až 10 let za mřížemi. V letech 1998 a 2003 byl podle informací televize Markíza ve vězení za krádeže. Podle informací Nového Času od známého podnikatele ho mohl zabít kdokoliv, koho podvedl. Muž tvrdí, že Dalibor P. připravil o bydlení i vlastní matku.

ejvm1712 ( 29. srpna 2016 14:11 )

S e r u na čoboláky. Chtěli samostatnost,tak ji mají. Ať se tam třeba povraždí všichni navzájem.

mrd.vola ( 29. srpna 2016 11:01 )

aspoň se nemusí starat o ten bordel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání