Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Předstírá, že je hluchoněmá, a vybírá na fiktivní charitu: Podvodnice se přesunula z Plzně do Prahy

Autor: shp - 
27. srpna 2016
20:18

Podle všeho předstírá, že je hluchoněmá, a od dobrotivých lidí v MHD vybírá peníze na neexistující charitu. Scénář je vždy stejný. K cestujícím přistoupí s papírkem, na němž je vzkaz, který hraje na city. Teď podvodnice rozšířila pole své působnosti. Z Plzně se přesunula do Prahy.

O podvodnici informoval server Krimi Plzeň. Obyvatelé Plzně nahlásili podvodnici, která nelogicky předstírá, že je hluchoněmá, ale vybírá peníze na naši krásnou zemi, jak stojí na jejím lístečku.

Jenže teď to vypadá, že se podvodnice přesunula do Prahy. V hlavním městě ji totiž viděli diváci TV Prima. „Hezká dívka, milý úsměv, dělala nebo byla hluchoněmá,“ popsala ji žena. I ona si přečetla podivný lísteček, na kterém stojí, že je hluchoněmý a ne hluchoněmá.

V pražské tramvaji ženě nikdo žádné peníze nedal, a tak vystoupila. „Je to sprosté,“ dodala žena, která podvodnici prokoukla. Ta se nyní nejspíš po svém prokouknutí nějakou dobu na veřejnosti neukáže.

hejhej ( 27. srpna 2016 21:51 )

Tento druh "vymáhání" už běžel. Většinou na nádražích větších měst ženská s ceduli, že je hluchoněmá. Když jí jeden cestující v Praze řekl, že jí viděl se stejnou cedulí v Ostravě a že tu svoji hluchoněmost předstírá, vynadala mu a utekla.

marlen52 ( 27. srpna 2016 21:44 )

 proto na nic nedávám.

abvydavatelstvi ( 27. srpna 2016 21:42 )

 Nekdo by ji mel dat poradnou priucku ...par poradnych facek by ji vylecilo kdyz si s ni nevedi rady policajti ...Vcera v Nitre na SK zastrelili chlapa ktery take se nechoval podle zakonu ..a policie to neresila ..tak to nekdo vzal do vlastnich ruk a v Nitre uklidil ... je to vystraha pro ostatni grazly ...

abvydavatelstvi ( 27. srpna 2016 21:35 )

 Tak tahle zena vubec neni hluchonema ....chodi zebrat i do vlaku na Hlavnim nadrazi v Praze ....videla jsem ji na nastupisti se bavit se tremi chlapy, potom pristavili vlak na Slovensko, ona vesla do vagonu a prochazela s listkem vlak ...kdyz prisla do naseho kupe, tak jsem ji rekla ze jsem ji videla se bavit se trema chlapama, a ze zavolam policii ... vystrelila z vlaku a uz ji nebylo ...Nikomu nic nedavejte, jsou to podvodnici a grazli ...si najdete na internetu kokik vyzebraji zebraci na Karlove moste za den ...je to 8.000 kc , a vy se kokik na takovou sumu nadrete ...to by potom mohl jit zebrat kazdy ...Nepodporujte zebraky a darebaky ....sami potom zmiznou z ulic ..!!!

fotrpjotr ( 27. srpna 2016 20:41 )

Havlova generace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání