Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tři muži se pokusili v Třebíči unést dívku. Stejně jako Míšu, která byla znásilněna

Autor: shp - 
26. srpna 2016
23:29

Trojice mužů se v Třebíči nejspíš pokusila unést mladou dívku. Neúspěšně. Po této dívce nyní pátrá policie. Případ totiž může mít souvislost s kauzou dívky Míši (18), která minulý týden zmizela na Jihlavsku a později se objevila na jižní Moravě.

K pokusu o únos mělo dojít v červenci či srpnu na parkovišti u obchodních domů Albert a Lidl na ulici Znojemská v Třebíči. Údajní pachatelé byli naštěstí dopadeni kvůli souvislosti s únosem na Jihlavsku.

Tehdy neznámý muž zde měl chytit za ruku dívku, která tudy procházela. Dívka se ale muži vysmekla a podařilo se jí z místa utéct,“ popsala možnou svědkyni policejní mluvčí Dana Čírtková.

Dívce může být mezi osmnácti a dvaceti lety, má dlouhé hnědé vlasy. Na sobě měla v osudný den hnědé kalhoty a mikinu. Ve vyšetřování případu může podat neocenitelnou pomoc.

Kriminalisté se obracejí s touto výzvou zejména na mladou dívku odpovídající popisu, ale také na případné svědky této události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ dodala Čírtková.

O zmizelou Míšu z Jihlavska se strachovali její blízcí. Dívka se měla nedaleko Telče sejít se svým přítelem na autobusové zastávce. Mladý muž ji tam ale nenašel.

Den po zmizení se ale hledaná objevila na recepci kempu u nádrže Lučina nedaleko Radějova na Hodonínsku s tím, že byla unesena. Jihomoravští policisté pak zadrželi tři muže a obvinili je ze znásilnění.

prycsnima ( 27. srpna 2016 09:38 )

 Taková prkotina.V zemi Makrely se ochramává a znásilňuje běžně,a říká se tomu ojedinělý případ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání