Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapce (6) naložila černá dodávka: Na ulici po něm zůstalo jen kolo

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rc - 
26. srpna 2016
12:55

Záhadné zmizení v Anglii! Malý chlapec (6 až 7) opravoval spadlý řetěz, když vedle něj zastavila černá dodávka a chlapce odvezla. Na chodníku po něm zbylo jen kolo. Policie okamžitě začala po zmizelém chlapci pátrat, zatím však marně. Po dítěti se doposud nikdo nesháněl.

Záhadné zmizení malého chlapce se odehrálo v anglickém městečku Redhill. Šesti až sedmiletý chlapec jel kolem hlavní silnice na horském kole, když se zastavil, aby opravil řetěz. V tu chvíli kolem projela černá dodávka, která vedle něj zastavila – a chlapec zmizel uvnitř. Zbylo po něm jen jeho žluté horské kolo.

Děsivé scéně přihlížel svědek, který okamžitě popadl telefon a přivolal policii. Strážcům zákona řekl, že byl malý chlapec dozajista unesen. Policie okamžitě rozjela pátrání. Chlapec zmizel včera odpoledne, ale tamním policistům ani úřadům v jiné části Velké Británie se neozvala rodina, která by dítě postrádala. „Doposud nikdo neohlásil zmizení dítěte a my nutně potřebujeme zjistit, o jaké dítě se jedná,“ řekla DailyMailu policie.

Policie se nemá čeho chytit. Má sice velmi dobrý popis vozidla, ale nemá poznávací značku, tudíž pracuje jen s informacemi, které dostala od onoho svědka. „Tento případ bereme velmi vážně a žádáme všechny, kteří viděli dítě, dodávku nebo to, co se odehrálo, aby nás kontaktovali,“ žádá o pomoc policie. Strážci zákona dokonce zažádali veřejnost o pomoc přes sociální sítě s nadějí, že získají víc informací.

sores ( 26. srpna 2016 18:26 )

Tak toto se opravdu za komančů nedělo co se děje teď za každodenní hrůzy, pro tohle se cinkalo klíči??????? není práce, nejsou státní byty, jsou žebráci nebo boháči, střední vrstva neexistuje!!!! Doba je k zblití, člověk aby se bál vystrčit nos neozbrojený, ve televizi je to černá kronika nic jiného,hnus.Takový kapitalismus ať si vláda strčí do pr.de.le!!!

maledivy2016 ( 26. srpna 2016 14:30 )

fotrpjotr ( 26. srpna 2016 13:35 )

Možná někdo duševně narušený.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání