Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mámu Marušku (†38) našli mrtvou v přehradě. Manžel to musel říct synům a zhroutil se

Autor: shp - 
24. srpna 2016
20:27

Po devítidenním pátrání ji objevili mrtvou v přehradě. Jak se tam dostala, nikdo neví. Byla matka dvou malých synů Mária Fox-Filová (†38) ze slovenských Piešťan zabita, zemřela nešťastnou náhodu, nebo si vzala život sama? Teorií o její smrti je několik.

Mária si šla minulou neděli zaběhat. Nebylo to u ní nic výjimečného, sportovala často. Vzala si s sebou jenom 100 eur, tašku a klíče od auta. Domů se však nevrátila a vypadalo to, jakoby se po ní slehla zem.

Rozjelo se proto policejní pátrání, které po devíti dnech skončilo tragicky. Vrtulník objevil její tělo v nádrži Sĺňava. Její manžel musel poté identifikovat tělo. Že jde o jeho milovanou, poznal podle snubního prstenu, na kterém stálo: „Navždy a navěky“.

O tragickém nálezu musel manžel Michael říci svým synům. „Právě jsem to chlapcům řekl,“ řekl vdovec zdrceně Novému Času. Rodina prožívá těžké chvíle. Zhroutil se jak manžel, tak rodiče zesnulé, kteří do poslední chvíle doufali, že se s dcerou opět shledají.

Zatím není jasné, jak Mária zemřela, ani to, jak se dostala do Sĺňavy. Mohla zemřít v nádrži nebo spadnout do Váhu, který do ní teče. Zda se však rozhodla odejít dobrovolně, je stále záhadou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání