Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Maminka se domů už nevrátí: Manžel Marušky musel synům říct tu nejsmutnější věc

Autor: dce - 
24. srpna 2016
10:29

Po celou dobu pátrání Michael, Máriin (†38) manžel, doufal, že se mu jeho žena vrátí domů živá a zdravá. Tato naděje vyhasla, když policisté vylovili bezvládné tělo z přehrady Síňava. Manžel Márii poznal podle snubního prstenu. Teď musel smutnou zprávu říct i jejich dvěma synům.

„Maminka už se domů nevrátí,“ tuto smutnou větu musel nyní Michael sdělit jejich dvěma synům Míšovi (10) a Nikolasovi (11). Márii hledali od neděle policisté i celá rodina. Její manžel prosil všechny o pomoc. Mária si šla večer zaběhat ale domů už nepřišla...

Její tělo vylovili v pondělí z přehrady nedaleko Piešťan, kde rodina žila. K identifikaci pomohl snubní prsten. Máriin manžel se poté nervově zhroutil a byl předán do rukou odborníkům.

„Teď jsem to zrovna říkal chlapcům,“ řekl deníku Nový Čas, který ho v úterý navštívil. Víc se k nešťastné události vyjadřovat nechtěl a ani toho nebyl schopen.

Příčinu smrti mladé Márie vyšetřuje policie; lékař, který zasahoval na místě ale vyloučil cizí zavinění. Byla nařízena soudní pitva, která prozradí víc. Objevují se ovšem dohady o sebevraždě, tu rodina ale i Máriini blízcí popírají. Byla prý šťastná.

„Samozřejmě, že byla šťastná, má dva krásné chlapce. Přestěhovali jsme se sem, protože to byl náš sen. Takhle nevypadá někdo, kdo má nějaký problém,“ řekl Michael.

bum-bec-bum ( 24. srpna 2016 21:24 )

Ty jsi pěkný hovado, ten manžílek svatý není, podle něho byla štastná, aha, samý debilní srdíčka, ale všichni kolem říkali, že měla dokonce obrovské problémy. Ona si to udělala sama? A těch 100 euer si vzala sebou, aby si v nebi koupila zmrzlinu nebo cucíka, co? Právě to, že si vzala 100 euer sebou, svědčí o tom, že se asi chtěla s někým setkat a dát si třeba kafe. Kdyby si ty prachy nevzala docela bych té tvé pohádce věřila. Ten její starej brečí a sleduje kameru jestli to natáčí. Jdi někam. Žena přijde ráno domů z flámu, doveze ji kamarád, ale žárlivý manžílek tvrdí, že je všechno vpořádku. Lže jako když tiskne. On se na ni nasál jako klíště, chudák nemohla vedle něho dýchat, asi chtěla ven, rozvést se, šel za ni, sledoval ji, stalking a na mostě začla hádka a jak to dopadlo víme. Jo v neděli musel do kanclu. To může vyprávět tobě, ale ne mně.

bezodkladne ( 24. srpna 2016 20:24 )

Možná chce sbalit kluky a odjet do Ameriky,ona byla brzdou..

truchliicii.petr.k. ( 24. srpna 2016 20:23 )

my slovaci nemame kramneho. ona sama si to sposobila, manzel nie je vrah ale skor obet smutnej udalosti.

bum-bec-bum ( 24. srpna 2016 18:34 )

Určo to byl on, sto pro. Žárlivej manžílek. Hlavně jak bulí do kamery. On odešel do kanceláře. Aha, musel, v neděli a ona po něm odešla na čerstvý vzduch a už se nevrátila. Jasně, že žárlivec ji hodil do vody. Věděl kam chodí, si na ni počkal. http://tn.nova.cz/clanek/smrt-zmizele-marusky-hali-zahada-vime-co-se-delo-v-osudny-den.html

Mrdoun_Berluskony ( 24. srpna 2016 15:34 )

Tyjatr. Normální domácí zabijačka. Sejmul ji, a pak soupnul do vody. Běžná věc, za pár dní to z něj chlupaty dostanou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání