Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pedofil se pokusil znásilnit chlapce u nádraží v Hradci. Je nebezpečný, tvrdí znalec

Pedofil z Hradce Králové je vazebně stíhán.
Pedofil z Hradce Králové je vazebně stíhán.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: els - 
22. srpna 2016
12:34

Homosexuální pedofil napadl chlapce na nádraží v Hradci Králové. Podle znalce je nebezpečný. Navrhl proto jeho umístění v zabezpečovací detenci.

Pokus o znásilnění chlapce se uskutečnil letos v lednu. Pedofil s chlapcem navázal blízký kontakt již dříve. Nejednalo se o první incident, který tento muž spáchal. V minulosti byl již několikrát odsouzen za podobnou trestnou činnost.

„Chlapec nebyl jediný, koho muž obtěžoval. Již v minulosti byl totiž obviněný muž za obdobnou trestnou činnost pravomocně odsouzen. Vzhledem k tomu, že se tedy jednání dopustil opakovaně, zažádal policejní vyšetřovatel o vypracování znaleckého posudku na jeho osobu, a to z oboru psychiatrie a sexuologie. Znalec došel k závěru, že se jedná o homosexuálního pedofila, jehož pobyt na svobodě je nebezpečný z důvodu jeho zvýšeného zájmu o nezletilé chlapce a doporučil jeho umístění v zabezpečovací detenci," uvedla policejní mluvčí Hana Klečalová.

V současnosti je pedofil stíhán vazebně a hrozí mu dvanáct let vězení a zabezpečovací detence. Je obviněn z pohlavního zneužití, znásilnění ve stádiu pokusu a vydírání.

asijo ( 22. srpna 2016 14:42 )

Nejlepší detence je kamenolom,i kdyby měl celý den přenášet kameny z místa na místo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání