Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svědek vybral čtvrt milionu na rozlučku se svobodou v Praze! Vše naházel do automatů

Autor: rc - 
24. srpna 2016
10:42

Pořádně vykutáleného svědka si vybral ženich z Anglie. Martyn Galvin se nejlepšímu příteli nabídl, že mu uspořádá pořádnou rozlučku se svobodou v Yorku, a dokonce v Praze. Vybral proto od svých přátel peníze na letenky a hotel, jenže ty místo toho naházel do automatu! Soud podvodníkovi vyměřil 20 měsíců za mřížemi…

Svatba se může pokazit z různých příčin, a to od trapných proslovů, po opilecké narážky příbuzných, jenže to jsou proti tomu, co se přihodilo páru z Anglie naprosté prkotiny! O ruku svou vyvolenou se rozhodl požádat učitel tělocviku Dino Carter, který ještě před tím než skočí do chomoutu, si chtěl pořádně užít svobody.

Velkolepou rozlučku se svobodou si vzal na starost jeho kamarád a svědek Martyn Galvin, který své přátelé naplánoval vzít do Yorku a pak také do Prahy, kde si pánové měli vyhodit pořádně z kopýtka. Od svých 17 přátel proto vybral téměř 250 000 korun! Suma měla jít na zaplacení letenek a pak také hotelů, jenže skončila naprosto někde jinde…

Třídenní párty byla naplánována v dubnu minulého roku a začít měla v Praze, následně se skupinka měla přemístit do Yorku, a to v říjnu, ale ze všeho sešlo, protože ženichův svědek měl s penězi jiné plány.

Když se datum rozlučky pomalu blížilo a přátelé se začali pídit potom, jak to s rozlučkou vypadá, tak se Galvin vymlouval, že mu dali málo peněz. Nakonec se měla konat schůzka, ale svědek se vymluvil, že nemůže přijít, protože musí do nemocnice, kvůli podezření na rakovinu!

Pravda však vyšla najevo, a to v den odletu. Tehdy se všichni shromáždili v odletové hale v Newcastlu a zjistili, že letenky a ani hotelové pokoje nejsou zarezervovány.

Šokovaný ženich uhodil na svého nejlepšího přítele a ten vinu hodil na cestovní agenturu, od které dostal špatné termíny.

Pravdu se nakonec zničený ženich dozvěděl od Galvinovy matky, která mu řekla, že to, že její syn trpí rakovinou, je hrozná lež. Galvin vybranými penězi ukojil gamblerské touhy a použil je k utopení dluhu, který mu naskákal z ilegálních sázek. „Když mi Martyn řekl, že má podezření na rakovinu, byl jsem naprosto zničený, kvůli němu a jeho rodině. Když mi pak jeho matka řekla, že to není pravda, byl jsem zdrcený,“ řekl Telegraphu ženich.

Soud vykutaného podvodníka, který vzal na hůl své přátelé, poslal na 20 měsíců za mříže. Navíc musí zaplatit odškodnění, a to do 28 dnů.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání