Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyhrožoval bývalé přítelkyni, že se upálí: Policisté ho zachránili na poslední chvíli

Vyhrožoval bývalé přítelkyni, že se upálí: Policisté ho zachránili na poslední chvíli. (Ilustrační foto)
Vyhrožoval bývalé přítelkyni, že se upálí: Policisté ho zachránili na poslední chvíli. (Ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto Policejní deník)
Autor: dce - 
20. srpna 2016
21:43

K muži, který vyhrožoval skutečně drsnou sebevraždou, vyjížděli policisté ve středu. Kvůli nešťastné lásce se totiž muž chtěl upálit! Policisté ho zachránili opravdu na poslední chvíli.

„Ve středu 17. srpna nám telefonicky oznámila žena ve věku 24 let, že jí volal její bývalý přítel, se kterým se rozešla, že čeká v meditační zahradě na Borech a sdělil, že se s ní chce naposledy vidět a pak se upálí,“ uvedla policejní mluvčí podle serveru Krimi-Plzeň.cz.

V civilním voze a oblečení za sebevrahem vyrazila policejní hlídka a na popsaném místě skutečně muže našli, jak se ukrývá mezi keři. „Muž držel v jedné ruce červený kanystr a v druhé zapalovač. Muž sdělil, že se upálí a začal si polévat hlavu benzinem,“ popsala mluvčí.

Policisté se mu otřesný čin snažili vymluvit, on je ale ignoroval. Nakonec se na něj policisté vrhli a vyrazili mu z ruky už připravený zapalovač. Muže zpacifikovali, aby mu zabránili v dalších pokusech se zapálit. Sedmačtyřicetiletého muže pak předali do rukou záchranářům.

hanka666 ( 20. srpna 2016 22:57 )

To je pohrk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání