Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovanou Míšu (18) unesli tři muži: V karavanu ji drželi celou noc! Znásilnili ji?

Autor: ljš - 
19. srpna 2016
14:32

Unesli ji, odvezli na Moravu, kde ji celou noc drželi v karavanu, a nelze vyloučit, že ji i znásilnili. Osmnáctiletá Míša R. z Vysočiny si prožila noc hrůzy. Naštěstí se jí od trojice únosců podařilo utéct.

Drama začalo v pondělí odpoledne, kdy Míša čekala na zastávce v malé obci na Jihlavsku na autobusové zastávce na svého přítele. V tu chvíli si ji měla vyhlédnout trojice mužů, kteří vesničkou projížděli v autě s obytným karavanem.

Nejprve se jí prý zeptali, jestli s nimi nechce jet, když odmítla, dostali ji do vozu násilím. Po Míše na zastávce zůstala jen bota a sluchátka, které ještě stačila jako stopu odhodit. Muži pak dívku z Jihlavska zavezli až na jižní Moravu, kde se ubytovali v kempu Lučina na Hodonínsku, tedy 210 kilometrů od Míšina domova.

Co přesně se v noci dělo, není známo. Jisté je to, že před osmou ráno se Míše podařilo protáhnout okénkem karavanu a zavolat si pomoc na recepci kempu. Podle Deníku byla zmlácená a v šoku a nelze vyloučit, že byla znásilněna.

Na místo pak rychle přijela policie, která muže postupně zadržela, což potvrdila i mluvčí Lenka Drahokoupilová. „Důvodem bylo podezření z násilné trestné činnosti. V současné době probíhají úkony trestního řízení. Více podrobností z taktických důvodů a také s ohledem na citlivost případu nyní sdělovat nebudeme,“ řekla. Muži pak skončili ve vazbě.

Míšu odvezla trojice mužů 210 kilometrů daleko. Míšu odvezla trojice mužů 210 kilometrů daleko. | Mapy.cz

kdoasi ( 19. srpna 2016 20:39 )

montevideo ( 19. srpna 2016 20:01 )

Jo, pro ně je typické jezdit v karavanu ...

montevideo ( 19. srpna 2016 19:51 )

Houby únos. Holka se jela pobavit a pak se bála to přiznat.

pavel215_klafunda ( 19. srpna 2016 19:28 )

To nikdo neví, ale ona ji prý měla celou do růžova.

aaamanda ( 19. srpna 2016 18:50 )

kurvy černý to byly, je jich tu v poslední době jak nasráno

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání