Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pražského kavárníka zbili cizinci, kteří močili na rotundu: Stejný útok jako na Hrůzu

19. srpna 2016
11:27

Kavárník z pražské Kampy Martin Kotas (42) potkal tři turisty močící v noci na rotundu Nalezení svatého Kříže. Protože se mu to nelíbilo, okřikl je. Dostal za to pořádnou nakládačku. Jen díky štěstí nedopadl stejně špatně jako známý hudebník Michal Hrůza. Ten se před dvěma roky pokusil zabránit rvačce na Stodolní v Ostravě. Skončil v bezvědomí na chodníku. 

Drsný incident si Kotas prožil v noci z úterý na středu. „Na rotundu Nalezení sv. Kříže čurali tři Angláni. Já je napomenul a najednou »vytáhli« pěsti. Pak za mnou šli kamarádi a oni zdrhli,“ řekl Blesku Martin Kotas. Záchranka nešťastníka zavezla do nemocnice. „Zrentgenovali mi hlavu, mám lehký otřes mozku a šest stehů, museli mi praštit hlavou o obrubník,“ pokračoval.

Podobně jako pražský kavárník dopadl 17. července 2014 v Ostravě i známý hudebník Michal Hrůza (44). Když šel po známé Stodolní ulici, zahlédl rvačku dvou mužů a snažil se prý mezi ně vstoupit. Jejich vztek se obrátil proti němu. Muzikant zůstal v bezvědomí s krvácením do mozku, dlouho pobyl v nemocnici. Útočníci byli potrestáni. Patrik Kaifáš za vážné ublížení na zdraví dostal 2,5 roku basy, Nikolas Agoratsios roční podmínku.

duchodcel ( 19. srpna 2016 16:13 )

akde byla měscká policie kdejaká krávovina je pod kamerama a toto ne? Aha asi někde měřili rychlost

fridex ( 19. srpna 2016 12:38 )

jen prosím,nepište o Hrůzovi,celá kapela ,jde na hotel on se ožere celebrita a co tam dělal,bez kámošů sám,nejsem zastánce násilí,naopak,má rodinu a snad zodpovědnost,k svému povolání,prý VIP,neříkejte,že je bez viny,že nic nevyprovokoval.Každá blbovina se píše a zveličuje,kde je vůbec napsané,co říkali útočníci,svědci ap.Zase celebrita ublížená.Macháčka máme oblíbeného,co ten proved,já jsem optimista,smějeme se,ale hranice musí být!

vseznaleksenior ( 19. srpna 2016 11:37 )

Dlouho jsme si mysleli, ze anglicke chovani je vzor zdvorilosti... Ovsem to co se do Prahy jede levne opit je zrejme spodina spolecnosti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání