Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blondýnka Mária si šla zaběhat a zmizela. Doma na ni čekají dva malí synové

Autor: shp - 
18. srpna 2016
15:52

Mária Fox – Filová (38) ze slovenských Piešťan si šla v neděli zaběhat do parku nedaleko svého domova. Tam se už ale nevrátila a nikdo netuší, kam mohla zmizet. Doma na ni čeká manžel a dva malí synové Míša a Nikolas, kteří mají obrovský strach.

Rodina Foxových je už několik dní na nohách. Její členové nejedí, nespí a prosí o pomoc, zda někdo neví, kde se může jejich manželka a maminka nacházet. Blondýnka žila s manželem Michaelem, kterého si přivedla na Slovensko z Ameriky a dvěma syny až do neděle šťastným životem.

Co se stalo v neděli, si nikdo nedokáže vysvětlit. „Mária odešla večer běhat a už se nevrátila,“ řekl webu Čas.sk její otec. „Všichni ji stále hledáme,“ dodal se slyšitelným strachem v hlase. Manžel Michael tvrdí, že běhat chodila často, ale nic podobného se nikdy nestalo. Na sociální síti prosí o pomoc.

Domov opustila v neděli večer o sedmé hodině. Vzala si jen taštičku a 100 eur. Odešla bez mobilního telefonu, takže na ni nemáme žádný kontakt,“ napsal zoufalý manžel. „Už jsme kontaktovali i policii a o pomoc požádali i velvyslanectví,“ dodal Michael, který se o Márii nesmírně bojí.

Blonďatá Slovenka chybí i malým školákům Míšovi a Nikolasovi. Přejí si jenom jedno, aby se jejich maminka, se kterou si hráli a jezdili na výlety, konečně našla. Máriu hledají i strážci zákona. „Policie po ženě pátrá,“ řekla policejní mluvčí Martina Kredatusová. Bohužel zatím marně.

kukuku ( 19. srpna 2016 10:46 )

Ještě chybí info, jestli si šla zaběhat jenom v noční košili, jako ta jiná Slovenka ve 3 v noci po prozvonění na mobil.

anka ( 18. srpna 2016 20:11 )

ja si taky na behani neberu nic, nekdy penize kdyz chci cestou domu neco koupit..a kdyz nemela doma drobne, popadla stovku, proc ne. Doufam, ze je pani v poradku a ze ji brzy najdou.

lunatic ( 18. srpna 2016 18:25 )

Kdyby se rozumně vdala za Rusa ,no tak by ani těch 100Euro neměla

lunatic ( 18. srpna 2016 18:03 )

Vynechali,že kontaktovali velvyslanectví Ruska-s otázkou,zda nepožádala o azyl

nick55 ( 18. srpna 2016 17:19 )

Tak v 7 večer je ještě světlo, ale já si do pouzdra s sebou beru průkaz pojištěnce, mobil a klíče - jeden nikdy neví, ale peníze ne - na co ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání