Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nehoda čtyř aut u Mladé Boleslavi si vyžádala život řidiče, další dva lidé byli zraněni

Autor: dce - 
18. srpna 2016
11:39

Tragicky dopadla nehoda čtyř aut na Mladoboleslavsku. Jeden z řidičů podlehl zraněním už na místě, další dva byli s lehčími zraněními přepraveni do nemocnice. Silnice v místě nehody byla dopoledne uzavřena.

K nehodě došlo ráno mezi obcemi Obrubce a Martinovice. Střetla se zde dvě osobní auta, dodávka a nákladní vůz. Jeden z řidičů zůstal zaklíněn ve voze, ani přes snahu záchranářů se ho nepodařilo vyprostit.

Další dva muži byli s lehčími zraněními přepraveni do nemocnice. Policie u zbývajících řidičů alkohol předběžně vyloučila, celou věc bude ještě vyšetřovat. Silnice byla v místě nehody několik hodin uzavřená.

aurora45 ( 19. srpna 2016 11:20 )

Vůbec se nedivím - D 10 je naprosto nesmyslně zahlcená dopravními omezeními a denně se zde tvoří kolony (navíc ale tady nevidíte kromě odstavených strojů a blikajících výstražných světel ani živáčka . Takže mnoho řidičů volí objízdné trasy po okreskách, kde jsou pochopitelně dopravní zácpy taky - no a malér je hned! Zajímal by mě odpovědný člověk za celou akci a na jehož hlavu padají i zmařené lidské životy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání