Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt mladíka na Klatovsku: V autě hořel, ale zemřel na utopení

Autor: dce - 
18. srpna 2016
11:21

Záhadná smrt mladého řidiče z Klatovska stále zaměstnává místní policii. Tělo sedmadvacetiletého mladíka bylo nalezeno ve voze utopeném v potoce. Interiér sice nesl známky požáru, ale podle pitvy se mladík skutečně utopil. Šlo o sebevraždu, či jen nešťastnou náhodu?

V neděli odpoledne bylo z potoka Poleňka na Klatovsku vyloveno auto a v něm mrtvý sedmadvacetiletý muž. Policisté stále neví, co se na místě odehrálo. Interiér vozu totiž nesl známky po ohni.

Podle serveru Deník.cz ale muž skutečně utonul. Navíc měl na těle řezné rány, které neměly být způsobeny nehodou. Ve voze byl nalezen také kanystr s benzinem. Zvolil si snad mladý muž drsný způsob sebevraždy?

Podle policejního vyšetřování vůz, který v potoce skončil utopený až po střechu, vůbec nebrzdil. „K výsledkům soudní pitvy se nemůžeme vyjadřovat. Případ se dále prověřuje, vozidlo je podrobeno znaleckému zkoumání a příčina požáru je v šetření,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

alex0800 ( 18. srpna 2016 11:51 )

A pokus o Laxní zamaskování VRAŽDY NIKOHO nenapadl??? Asi něco jako když nevinný Miloševič dostal "infarkt" poté, co se zmiňoval, že ho chtějí otrávit.. Co dodat? Holt běžné jevy v US demokracii ;-)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání