Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Natálka (2) měla po nehodě u Horažďovic rozdrcený obličej: Po dvou týdnech ji pustili z nemocnice

Autor: dce - 
18. srpna 2016
05:21

Na konci července postihla u Horažďovic rodinu z Kařezu obrovská tragédie. Po nehodě zemřeli oba rodiče čtyř dětí; sotva dvouletá Natálka, která byla v autě s nimi, byla velmi těžce zraněná. Teprve po dvou týdnech ji mohli pustit z nemocnice. Čeká ji ale ještě několik operací.

Bylo 31. července, když se u Horažďovic střetla dvě auta. V jednom z nich seděli Vladimíra (†43) a Luboš (†42), rodiče čtyř dětí. Oba při drsné nehodě zahynuli. Jela s nimi i dvouletá dcerka Natálka, která skončila s rozdrceným obličejem v nemocnici. Z druhého vozu, který nehodu patrně zavinil, vyvázli řidička i spolujezdec bez zranění.

Z šestičlenné rodiny z Kařezu tak zbyly jen čtyři děti. Dva plnoletí chlapci a jedenáctiletý Sebastian s dvouletou sestřičkou. Tu teprve minulý pátek pustili z nemocnice. Podle serveru iDnes.cz ji ale v budoucnu pravděpodobně čekají další operace.

Čtyřem sirotkům se rozhodlo pomoci jejich široké okolí. Kolegové od Luboše z práce uspořádali sbírku, na účet dětí přispěje i město Kařez, kde rodina žila. Město dětem poskytne i placenou hospodyni a bude uspořádána i další veřejná sbírka.

„Jsem s nimi denně ve spojení, snažíme se jim pomoct s čímkoliv, co potřebují,“ řekl starosta obce Václav Krofta.

merrylou212 ( 18. srpna 2016 10:32 )

to sronin: . Mohl by i Gott.

trhnisinadledvinkou ( 18. srpna 2016 08:43 )

 před panem starostou smekám pomyslný klobouk a těm čtyřem sirotkům přeji ať to přežijí, rozdýchají a snad někdy, až se s tím vyrovnají, tak budou mít hezký život

sronin ( 18. srpna 2016 08:39 )

Tak co, miliardáři, pomůžete ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání