Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hádka holohlavých mužů v Karlových Varech skončila střelbou, jeden z nich byl zraněn

Autor: ČTK - 
16. srpna 2016
20:45

Po hlasitých ránách nastala panika. V Karlových Varech se večer střílelo. K incidentu došlo poblíž muslimské modlitebny a místního klubu. Policie potvrdila, že jeden člověk byl postřelen na ulici. Šlo o spor holohlavých Čechů.

K místu, ze kterého se ozval výstřel nebo výstřely, se ihned sjeli policisté. „Hlášení o střelbě dostala i městská policie. „Operační středisko přijalo telefonát, že se v ulici I. P. Pavlova střílí. Na místo vyjely naše hlídky, ale už tady byla policie a ta situaci řešila,“ řekl Karlovarskému deníku velitel strážníků Marcel Vlasák.

K incidentu došlo kolem 19. hodiny. Podle mluvčího Karlovarské krajské nemocnice Vladislava Podrackého nemocnice přijala do péče muže ve věku 42 let se střelným poraněním na noze. „Jeho stav je stabilizovaný a není v ohrožení života,“ řekl mluvčí. 

Podle svědka, který byl v době střelby naproti, je možné, že na místě byli ozbrojení lidé, kteří z místa ujeli. „Jakmile padly výstřely, hnal jsem hned všechny od oken, aby se schovali,“ řekl svědek deníku. Blesk.cz mluvil se servírkou, která v podniku pracuje.

Do podniku vešla skupina holohlavých mužů, kteří vypadali jako ranaři,“ řekla Blesk.cz svědkyně, která v klubu New York Diner pracuje jako servírka. Když je viděla, raději dovnitř vůbec nešla.

Vypadalo to, že se k něčemu schyluje. Pak zaznělo několik výstřelů. Zásahovka tu byla rychle, blízko mají stanici,“ dodala žena. Muži byli dva a jejich sporu předcházela hádka.

Místní se okamžitě začali ptát, zda střelba nějak souvisela s modlitebnou. Podle našich informací nikoliv. „Útok s muslimskou modlitebnou nesouvisel,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

skane ( 16. srpna 2016 23:39 )

Karlovy Vary ocekavaji bezence pro ulice I.P.Pavlova

hejhej ( 16. srpna 2016 22:17 )

A bude hůř. Muslimové u nás nemají co dělat a žádné modlitebny a mešity. Jejich t.zv. víra je zvrhlost, hodná středověku. Ať táhnou do stejných zemí, kde se tříská hlavou o zem. Ta verbež se nikdy nehodlá přizpůsobit.

jansochor ( 16. srpna 2016 21:54 )

 Co s tím? Okurková sezona.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání