Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná vražda Valentyny: Vrah ji nesl tři sta metrů k řece! Policie tají, jak ji zabil

Autor: ljš - 
16. srpna 2016
05:01

Brutálně ji zavraždil a pak se chtěl zbavit těla. Vrah Valentyny P. (†24) proto její tělo vyhodil z okna a poté odtáhl do řeky Nisy. Na místo už mířili policisté. Ti konečně vědí, jak mladá žena zemřela.

Celý případ odstartovalo středeční volání o pomoc, které se začalo ozývat před jedenáctou hodinou večer z Valentynina bytu. Podle sousedky žena křičela „Zabije mě, zabije mě“ a pak bylo najednou ticho.

V tu chvíli zřejmě vrah Valentynu zabil, nebo omráčil a v domnění, že je mrtvá, se rozhodl zbavit jejího těla. To vyhodil oknem na betonovou zídku, vyskočil ven a Hraniční ulicí jej odnesl do koryta řeky Nisy a dotáhl až pod křižovatku v Jungmannově ulici.

Předpokládaný pohyb vraha Valentyny Předpokládaný pohyb vraha Valentyny | Google Maps

Tři sta metrů mohl s tělem v náručí urazit za několik málo minut. Pak se stejnou cestou vrátil zpátky do bytu, kde chtěl zřejmě zahladit stopy. Vyrušili ho ale policisté, jež přivolal svědek, který viděl, jak Valentynu unáší pryč, a také sousedé, kteří slyšeli hádku.

Muž, kterým by mohl být podle sousedů ženin přítel, pak vyskočil z balkonu na druhé straně bytu, než je okno, kterým Valentynu vyhodil, a zmizel neznámo kam.

Když vrah utíkal, zanechal krvavou stopu na balkoně. Když vrah utíkal, zanechal krvavou stopu na balkoně. | Reprofoto TV Nova

Na místě policisté nalezli asi stovku stop a pětiletého syna ženy, který bude v případu zřejmě klíčovým svědkem, protože vraždu své maminky zřejmě viděl. Po samotném pachateli policisté intenzivně pátrají, zda už znají jeho identitu, zatím neuvedli.

Mají již ale výsledky pitvy. „Ta jednoznačně prokázala, že žena zemřela po násilném jednání, které jí způsobila druhá osoba. Jakékoliv bližší informace či detaily ke způsobu usmrcení nebudeme z taktických důvodů sdělovat,“ uvedla k tomu liberecká policejní mluvčí Vlasta Suchanová. „Vyšetřování případu stále probíhá a kriminalisté mu věnují maximální úsilí. Jejich prioritou je objasnění případu a zjištění osoby, která ženu usmrtila,“ dodala.

deep_ass_fisting ( 16. srpna 2016 10:09 )

Debile, bez si proti nekomu svedcit v momente kdy nevis, jak pripad dopadne. A kdyz mas jedinou jistotu, ze nejpozdeji kdyz fizlove pripad odlozi, poslou na prestupek nebo na statni zastupitelstvi, tak clovek proti kteremu jsi svedcil o tobe vi vsechno.

zlataa ( 16. srpna 2016 09:24 )

Pro mixer, slyšeli, viděli, nahlásili ale policajti nějak nestíhali

mixer ( 16. srpna 2016 07:50 )

Tady lítaj lidé z oken-paranormální jevy?A nikdo nic neslyšel,neviděl.Jako obvykle

naidka ( 16. srpna 2016 07:46 )

Taky to musel být superman, když to zvládnul během několika minut.

prycsvladou ( 16. srpna 2016 06:44 )

to musel byt tezky kreten kdyz ji nesl mrtvou 300 m na rukách.mel si zavolat taxika

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání