Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragická nehoda u Doks: Zemřel syn hokejového mistra světa Kadlece

Autor: ljš, top - 
15. srpna 2016
17:29

Spěchal a bohužel ho to stálo život. Při nehodě mezi Doksy a Velkou Dobrou na Kladensku zemřel v pondělí ráno řidič osobního auta. Podle informací Blesku šlo o syna hokejového mistra světa Drahomíra Kadlece, sedmadvacetiletého Lukáše.

K nehodě došlo kolem šesté hodiny ráno. Kadlec přijížděl směrem od Velké Dobré do Doks, kde bydlel. Při projíždění zatáčky ale podle policie zřejmě nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a vjel do protisměru. „Při návratu do pravého jízdního pruhu dostal smyk a znovu se ocitl v protisměru, kde narazil do osobního vozidla Škoda Fabia, které řídila čtyřiačtyřicetiletá žena,“ uvedla kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková.

Při srážce bohužel Lukáš utrpěl zranění, která nebyla slučitelná se životem. Řidička druhého vozu a její spolujezdkyně jsou vážně zraněné. Podle mluvčí středočeské záchranky Petry Effenbergerové jednu po nezbytném zajištění na místě přepravil vrtulník do pražské střešovické nemocnice a druhou sanitka do kladenské nemocnice.

Lukáš Kadlec byl synem známého hokejisty Drahomíra Kadlece, bronzového medailisty z olympiády v Albertville a mistra světa z roku 1996, který v současnosti trénuje kladenské hokejbalisty. Ty dovedl ke čtyřem extraligovým titulům. Lukáš ale v otcových stopách nešel a na dráhu profesionálního sportovce se nedal.

 

Luciinkaa ( 16. srpna 2016 15:42 )

Co jste to proboha za lidi?Vůbec jste ho neznali,byl to suprovej človíček a každému se snažil pomáhat jak mohl.. podle čeho ho takhle odsuzujete?Vůbec si to nezasloužil.. Luky, máme tě rádi a budeme na tebe stále vzpomínat

janejaneja ( 16. srpna 2016 09:52 )

Moc smutné.. A vy, kdo tady řvete se uklidněte a jděte se nadýchat čerstvého vzduchu a přejte si, aby se vám vaše dítě nezabilo v autě !

hanka666 ( 16. srpna 2016 07:55 )

Stačí vteřina a všechno je v pytli..

bizon_pepa ( 15. srpna 2016 23:42 )

To ze jel hovado prece neomlouva, ze jel z nocni.

gejza22 ( 15. srpna 2016 22:55 )

Musim rict, ze vsichni do jednoho zde nemate ani jeden trochu neco v mozku. Jen same urazky a zavist. Ze se nestydite

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání