Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kluk (13) z Děčína zneužil a dvě hodiny mučil svou neteř (5): Potrestán nebude

Autor: els - 
14. srpna 2016
21:38

Vzal si sekeru, lahev a provaz a vyrazil se svou neteří do lesa. Tam ji zneužil a brutálně zbil. Třináctiletý chlapec z Děčína ale za svůj dubnový čin potrestán nebude.

Chlapec si s dívkou hrál na zahradě u babičky v Děčíně. Pak se šel s dívkou projít do lesa s jasným úmyslem: lynčovat ji a nakonec nechat umřít.

Matka dívky se nyní rozhodla promluvit. Podle ní strýc holčičku mučil dvě hodiny. „Skákal po ní oběma nohama. Klíční kost měla zlomenou, rozdrcenou lícní kost. Prostě ji tam mordoval dvě hodiny,“ řekla televizi Nova matka napadené holčičky.

Brutálně ji bil, kopal a nakonec ji ještě znásilnil. Strkal jí prý prsty do pochvy a sám u toho masturboval. Zmučenou dívku přivázal ke stromu a přikryl větvemi s úmyslem nechat ji tam zemřít. Dívka se osvobodila a nahá doběhla do bezpečí.

Matka v současnosti nesouhlasí s tím, aby její dcera vypovídala. Bojí se o duševní zdraví svého dítěte. Dívka po útoku trpěla nočními můrami a dokonce své rodiče škrtila a píchala do nich vidličkou.

Podle televize vše nakonec skončí bez trestu. Rodinu to ale pochopitelně zcela rozvrátilo. Rodiče se i s holčičkou odstěhovali na Moravu, aby už dítě nepřišlo do kontaktu se strýcem ani jeho babičkou, která se o něj stará.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání