Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodinná tragédie v Kladně: Matka s dcerou se chtěly společně zabít! Předávkovaly se léky

Autor: rc - 
13. srpna 2016
11:12

K obrovské tragédii málem došlo ve městě Vinařice u Kladna. Matka a dcera se pokusily spáchat sebevraždu. Obě dvě spolykaly velké množství léků. Život jim zachránil rodinný příslušník, který přišel na návštěvu.

Společně skoncovat se životem se pokusila matka s dcerou. Ženy, které pocházejí z Vinařic u Kladna, požily velké množství léků. K tragédii však naštěstí nedošlo.

Navštívit je totiž přišel rodinný příslušník, který poté, co mu nikdo neotevíral, vnikl dovnitř a přivolal pomoc. Oběma ženám tak zachránil život. Na místo okamžitě vyrazila policie i záchranná služba, která ženy převezla do kladenské nemocnice. "Ošetřili jsme dvě ženy, které nebyly v ohrožení života a při vědomí a převezli jsme je do nemocnice," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Obě ženy jsou podle informací serveru Aktu.cz psychicky nemocné a o sebevraždu se pokusily už v červenci.

Video  Rodinná tragédie v Kladně! Matka a dcera s pokusily vzít si život. Zachránil je rodinný příslušník, který k nim přišel na návštěvu.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

zvonekdozahrady ( 13. srpna 2016 15:06 )

 I takové můžou být následky dlouhodobého sledování seriálů na Nově a pod.

kristinn ( 13. srpna 2016 12:39 )

a vraj neexistuje riadenie Božie! To nie je náhoda, že tam práve vtedy prišiel, keď sa toto dialo...Museli byť zúfalé, keď chceli životy ukončiť...To asi z tej dnešnej "dobroty"...

1pravda1 ( 13. srpna 2016 11:24 )

Ještě, že to nebyly psychicky nemocní uprchlíci, ti by si na onen svět zřejmě vzali s sebou i pár dalších lidí, jak čteme v médiích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání