Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nahou ženu vyhodili z jedoucího auta. Kolemjdoucí ji znásilnili

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rc - 
16. srpna 2016
10:57

Peklem si prošla žena pocházející z ruského města Syktyvkar. Neznámí pachatelé ji vyhodili z jedoucího vozu na ulici. Tím však její trýznění neskončilo. Než na místo dorazila policie, dva muži ji odtáhli do křoví a znásilnili!

Otřesný případ se odehrál ve městě Syktyvkar, vzdáleném asi 1300 kilometru od Moskvy. Centrem města projelo vozidlo a vyhodilo nahou třicetiletou ženu na ulici. Pak si žena prošla dalším peklem.

„Než dorazili důstojníci, přišli dva muži. Jeden odtáhl ženu z kaluže do blízkého křoví a podle výkřiků se ji pokusil znásilnit,“ řekl svědek serveru DailyMail.

Celé události přihlíželi svědci, kteří vše pozorovali ze svých balkonů z nedalekého domu. Ti také zavolali policii, avšak ani jeden z nich se nepokusil ženě pomoci.

Poté, co na místo dorazili strážci zákona, byla žena převezena do nemocnice, kde ji také policie podrobila výslechu. Podle tamních médií však nechtěla vypovědět, zda byla znásilněna. Není jasné ani to, kdo a proč ji vyhodil nahou z vozu.

Gowy ( 1. října 2016 20:07 )

Tyvole... Já to takhle vidět z okna, tak nezájem. Vylítnu hned z baráku a jdu ty kretény na místě zkopat. -_- Ježiš.... Odporný...

ivoadler ( 16. srpna 2016 16:18 )

Bída, špína a alkohol v Rusku? No bodejť ne, když Rusové odmítli socialismus.

santikxauz ( 16. srpna 2016 12:57 )

Proč tady diskuze je a tady není? http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/412835/devet-uprchliku-znasilnilo-nemku-omamena -trpela-celou-noc-potvrdila-policie.html

fotrpjotr ( 16. srpna 2016 12:56 )

Zase máš v Bohnicích přístup k PC,tak rychle šup pro léky a do klecového lůžka.

prycsnima ( 16. srpna 2016 12:17 )

 Asi uz to byla nepouzitelna ku rva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání