Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Někdo ji vyhodil z okna a odnesl: Pohřešovanou ženu z Liberce našli mrtvou

Ženu, která vypadla z okna v Liberci, našli mrtvou.
Ženu, která vypadla z okna v Liberci, našli mrtvou.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
12. srpna 2016
18:33

Liberečtí policisté našli tělo 24leté Ukrajinky, která se ve středu stala obětí trestného činu. Svědek viděl, jak žena padá z okna a někdo ji odnesl. V bytě pak našli vyděšeného pětiletého chlapce a stopy po násilí.

Podle svědka vypadla mladá žena ve středu pozdě večer z okna ze zvýšeného přízemí domu u autobusového nádraží, za ní vyskočil muž a odnesl ji pryč. Podle serveru TN.cz žena z okna nevyskočila sama, ale muž z něj její bezvládné tělo vyhodil. Mrtvolu čtyřiadvacetileté Valentyny pak policisté nalezli v blízkém parčíku a po pachateli pátrají.

Policie případ prošetřovala od středy, oznámení od svědka přijala ve 22:58. "Na adrese, kterou muž uvedl, našli policisté nezletilého chlapce, který byl v bytě sám," uvedla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková. Policisté se o něj postarali a poté vyrozuměli odbor sociálně-právní ochrany dětí, který chlapce umístil do dětského zařízení.

"V bytě pak kriminalisté nalezli a zajistili větší množství stop, z nichž bylo zřejmé, že se tam stal násilný čin," dodala Suchánková. Policie se obávala, že žena je vážně zraněná či ohrožená na životě, proto po ní v pátek vyhlásila pátrání. Příčinu smrti mladé ženy musí určit soudní pitva.

ssjs ( 13. srpna 2016 05:03 )

Ve článku má zakryté oči, ale ve stejném článku je proklik na fotku s očima.... holt blesk

jiznicechy ( 13. srpna 2016 00:15 )

No já si nejsem tak docela jist, že dělají jen tam, kde by Češi nemohli nebo nechtěli pracovat - je to jen obchod, na to nezapomeňte. Myslíte si snad, že by Čršky neprodávali ve všech stáncích na Václaváku? Že by nepracovali v kuchyňkách v nemocnicích atd.? Vždyť tam pracovali vždy, než to obsadili bosové, kteří je sem dodávají. Za komunistů Cikánky uklízeli, dnes uklízí Ukrajinky a Cikánku nevezme nikdo, i kdyby pracovat chtěla. Osobně si nemyslím, že jejich nekontrolovatelný příliv sem je k pouze prospěšný.

radka.seznam ( 12. srpna 2016 23:59 )

Chudák kluk, máma prý volala o pomoc, hádali se, kdyby zavolali poldy dřív, nemusel by být teď sám...

Dakl ( 12. srpna 2016 23:43 )

 1912 nejdřív se nauč psát ty blbe. Ty Ukrajinky tady makaj a nepobírají žádný dávky na rozdíl od jinejch. Z oken by měli padat takový idioti, který jsou schopný vyplodit takovej blábol.

majojo ( 12. srpna 2016 20:29 )

Myslím si, že to byl krajan, ti mají téměř všichni takové násilnické sklony. Fakt chudák kluk. Zvlášť jestli ho vrátí domů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání