Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadné zmizení houbaře z Prahy: Před 3 dny odjel červeným opelem. Už se nevrátil

Odjel na houby a zmizel: Tvrdil, že už ho nebaví žít, rodina se o něj bojí.
Odjel na houby a zmizel: Tvrdil, že už ho nebaví žít, rodina se o něj bojí.  (Autor: Policie ČR, Profimedia)
Autor: dce - 
12. srpna 2016
14:07

Policie už od středy pátrá po Janu Schmiedovi, který odjel autem z domova, patrně na houby, rodině se už ale neozval. Jeho blízcí o něj mají strach, Honza totiž v poslední době nebyl v psychické pohodě – dokonce tvrdil, že už ho nebaví žít.

Pana Honzu naposledy viděla jeho rodina v jejich bydlišti na Praze 4. Ve středu odjel vozem Opel Astra caravan červené barvy registrační značky 3AR 99 16 na houby a od té doby se nevrátil, ani nekontaktoval svou rodinu.

Přibližně před třemi týdny přestal chodit do zaměstnání a od té doby byl ve špatném psychickém stavu. Odmítal pomoc, s nikým nekomunikoval a byl uzavřený do sebe. V poslední době stále opakoval, že už ho nebaví žít. Tedy je namístě obava o jeho život nebo zdraví, jelikož nemůžeme vyloučit pokus o sebevraždu,“ uvedla policejní mluvčí.

 

Pan Honza je přibližně 170 centimetrů vysoký, má oválný obličej, prošedivělé krátké vlasy, vrásčitý hubený obličej a strniště. Zvláštním znamením je, že muž nemá zuby. Naposledy měl na sobě modré rifle, černé tričko s krátkým rukávem a bílé botasky. Jelikož je předpoklad, že šel na houby, tak by u sebe měl mít košík,“ dodala mluvčí.

Policisté tímto žádají o pomoc veřejnost. Klíčové by mohlo být i červené auto, podle jehož polohy by mohlo být možné určit, kde muž zmizel.

Odjel na houby a zmizel: Tvrdil, že už ho nebaví žít, rodina se o něj bojí. Odjel na houby a zmizel: Tvrdil, že už ho nebaví žít, rodina se o něj bojí. | Policie ČR, Profimedia

lunatic ( 12. srpna 2016 17:47 )

Zřejmě našel jen muchomůrky zelené

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání