Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Míša (6) ještě neví, že je máma mrtvá. Veroniku (†27) někdo brutálně zavraždil

Autor: shp - 
12. srpna 2016
05:31

Těší se, až se vrátí domů na Slovensko a obejme svoji maminku. Malý Míša (6) totiž ještě netuší, že už k tomu nikdy nebude mít příležitost. Jeho maminku Veroniku (†27) někdo brutálně zavraždil. A táta ještě neměl odvahu mu to říct…

Veronika se už nesmírně těšila, až se opět setká se svým synem Míšou (6), který se měl vrátit od otce z Německa. Tam chodil do školky, kterou mu doma nesehnali. Návrat domů pro něj bude těžký. Maminku již nikdy neuvidí.

Teď měl přijet malý domů, protože tu měl nastoupit do školy. Volali jsme expartnerovi Veroniky, co se stalo, zůstal v šoku. Je na tom dost zle, ani nevíme, jestli bude schopný přijet na pohřeb. Miško ještě nic netuší,“ řekla webu Pluska.sk Antonie, sestra zavražděné.

Podle ní její milovanou Veroniku zavraždil někdo, koho dobře znala. Maminka malého Míši vyběhla v noci za někým ven pouze v noční košili. „Musel jí někdo zavolat, ať rychle jde ven,“ přemýšlí zarmoucená Antonie.

Veroniku někdo zabil silnou ranou do hlavy. Na hlavě měla deseticentimetrový šrám. Navíc bylo její tělo nalezeno zcela nahé. Chudák Míša. Ještě nemá nejmenší tušení, co se dozví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání