Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Viděla jsem, jak syn (†10) senátora přišel o hlavu: Svědkyně popsala hororovou nehodu na toboganu

Autor: shp - 
11. srpna 2016
15:26

Do zábavního parku Schlitterbahn v americkém Kansasu se vydali pobavit. Namísto toho viděli krvavou hororovou podívanou, na kterou nikdy nezapomenou. Jess Sanford a Melanie Gocke byly svědky děsivé smrti Caleba Thomase Schwaba (†10). Syn senátora přišel na nejvyšším toboganu světa o hlavu.

Caleb chtěl pokořit Verrückt – nejvyšší tobogan světa, jehož vrcholek se tyčí 51 metrů nad zemí. Jenže při sjezdu se raft, na kterém jel, odlepil od skluzavky a chlapec narazil hlavou do obruče záchranné sítě, která mu urazila hlavu.

Pohled na jeho bezhlavé tělo s námi bude celý život,“ shodly se Jess Sanford a Melanie Gocke v rozhovoru pro televizní stanici BBC. Obě dívky byly svědky jeho kruté smrti.

Otočila jsem se, když jsem uslyšela zvuk, který by z toboganu neměl vycházet,“ vzpomíná Jess. „Nechápala jsem, co se děje. Viděla jsem jenom, jak Caleb sklouzává dolů, poté jsem viděla krev,“ dodala.

Chlapec byl na místě mrtev. Tobogan Verrückt, jehož spuštění bylo třikrát odloženo, je od nehody pro veřejnost uzavřen. Vyšetřovatelé se nyní snaží zjistit, co se přesně stalo. Rodina chlapce je z jeho smrti zdrcena.

Michele a já chceme poděkovat přátelům a rodině za vyjádřenou podporu a soucit při náhlé ztrátě našeho syna,“ prohlásil senátor Scott Schwab za sebe a manželku.

Martinka0105 ( 11. srpna 2016 21:34 )

 Tak ká si Furt myslím ze v 10 Letech na tom toboganu neměl co delat, takže je to vina jeho nebo rodičů co mu to povolili.

pekaaaros ( 11. srpna 2016 16:28 )

co si budem povídat, kdyby na těchhle adrenalinových atrakcích nehrozilo nebezpečí, tak by to nebylo tak lákavé. To je to samý jako býčí zápasy. Sem tam se musí něco přihodit, aby to lákalo další a další ovečky.

y1xcvbnm ( 11. srpna 2016 16:23 )

Blesk se šťourá a šťourá a má stále jiné verze, vždyť psali že padal z 51 metrů !! Ono to vyjde nastejno, chudák kluk.

jen123 ( 11. srpna 2016 16:12 )

Nějak se v této nehodě úchylové z Blesku vyžívají. Už několik dní ji popisují do nejmenších podrobností stále a stále dokola.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání