Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Školačka ze Slaného se pouty připoutala k židli, hasiče čekalo pořádně složité vyprošťování

Autor: dce - 
11. srpna 2016
11:36

Kuriózní případ řešili hasiči ve Slaném. Teprve třináctiletou školačku museli vyprošťovat z pout, kterými se za ruku připoutala k židli. Osvobodit se ji nakonec podařilo, ale nebylo to nic jednoduchého.

Kde dívenka pouta vzala, není jasné, při hře s nimi si je ale nasadila na ruku a zacvakla. Asi jí nedošlo, že se z pout jen tak nedostane, a jejich druhou polovinu připnula k otočné židli.

Jenže legrace ji rychle přešla. Ani ona ani její matka nedokázaly najít klíče, a tak přišli na scénu hasiči. Ti pouta nejprve odstřihli od židle a začali vyprošťovat zápěstí z druhé půlky pout.

„Dívka měla celkem slabé ruce a pouto si připnula dosti na pevno. Nejprve jsme si ji odstřihli od křesla a následně jsme ji zkoušeli osvobodit za pomocí nůžek. Jelikož pouta kladla silný odpor a nechtěli jsme riskovat poranění, museli jsme ji i s její maminkou přepravit na slánskou stanici, kde jsme jí pod ruku dali mokrý ručník a asi milimetrový plech a pouto jsme od ní odřízli za pomocí flexi rozbrusky se slabým kotoučem. Ještě před tím jsme ji přikryli kabátem, aby na ni nelétaly jiskry,“ řekl serveru Kladenské listy velitel zásahu Lukáš Lisec.

ejvm1712 ( 11. srpna 2016 14:39 )

Hrábě,motyku a poslat tyhle blbky na pole. Večer by se svalily do pelechu a neměly by nápadu na p í č o v i n y

pekaaaros ( 11. srpna 2016 14:19 )

chudák matka. musela si dobře připadat jak blbec. "No víte, pani hasiči, moje dcera se SAMA připoutala k židli no. to víte no, děti mají prázdniny, tak blbnou. hehe" muselo to pro ní být dost trapné a hlavně to muselo znít hrozně věrohodně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání