Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt mladé maminky Veroniky (†27): Svého vraha musela znát

Autor: shp - 
11. srpna 2016
11:38

Brutální smrt mladé maminky Veroniky (†27) ze slovenské vesnice Vtáčkovce zděsila její rodinu, kamarády i sousedy. Žena byla násilně ubita k smrti. Všichni místní se přitom shodují, že svého vraha musela moc dobře znát. Jinak by za ním nevyrazila ven v noci jen v noční košili.

Podle příbuzných musel Veroniku v neděli večer ven někdo vylákat. Dotyčnou osobu musela moc dobře znát, protože za ní vyběhla ven jenom v noční košili. Rodina se se ztrátou sympatické brunetky stále nedokáže vyrovnat.

Že je Veronika pryč, zjistila jako první její sestra Antonie (24). Obě totiž spaly v jednom pokoji. „Šly jsme spát okolo půl jedné v noci. Ani nevím, kolik přesně bylo hodin, když jsem si všimla, že její postel je prázdná. Šla jsem ji hledat, ale nikde jsem ji nenašla,“ vzpomíná s pláčem Antonie pro Čas.sk.

Mladou maminku hledala nejdříve rodina, brzy se ale zapojili i lidé z obce. „Všichni jsme zoufalí. Veronika se velmi těšila na návrat syna Miška (6) z Německa, který měl v září nastoupit do školy,“ smutně dodala Antonie. Ta policii pomohla dostat se na profil Veroniky na sociální síti.

Zdrcující zpráva přišla v pondělí, když nahé tělo Veroniky objevili v houštině u vodojemu. „Měla rozbitou tvář a i po těle měla různá poranění,“ říká sousedka Blanka, jejíž vnuk nehybné tělo našel. Mladík bude mít nyní hrůzostrašný pohled před očima až do smrti.

Starosta vesnice Vtáčkovce Milan Zimerman nedokáže uvěřit, co se stalo. „Toto nemohl udělat normální člověk,“ říká. „Policistům jsem předal kamerový systém, který sleduje okolí úřadu, kolem něhož by muselo jet auto, aby se dostalo k domu. Narychlo si ho u mě prohlédli, ale nic tam nenašli. Třeba tam něco bude,“ dodal s nadějí.

dzambulka007 ( 11. září 2016 09:41 )

Nedělej kočkám ostudu, ty jsou chytré.

ejvm1712 ( 11. srpna 2016 14:32 )

Šla si z a p r c a t

prycsnima ( 11. srpna 2016 13:56 )

 Otec syna v německu. Přítel na fejsbúku z izraele. To je tak když sa děvčina tahá z určitýma etnikama.

kukuku ( 11. srpna 2016 13:07 )

Jasně a jako blondýna by sis pro něho v noční košili lezla do houští.

mourovata.kocka ( 11. srpna 2016 12:43 )

 Co by mne přinutilo vyběhnout ven v noční košili? Třeba zavolání, ať si okamžitě příjdu ven pro přivezeného syna...?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání