Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Po holčičce (†9) zemřela po nehodě u Jablunkova i její babička

Autor: dce, ČTK - 
10. srpna 2016
16:03

Tragická nehoda u Jablunkova na Frýdecko-Místecku si vyžádala už druhou oběť. Ještě na místě v sobotu zemřela teprve devítiletá holčička. Život ohrožující zranění utrpěla i její babička (†64), která jim podlehla v nemocnici.

K nehodě došlo v sobotu u obce Mosty na Frýdecko-Místecku. Řidič (44) Audi směřující na Slovensko dostal smyk a narazil do svodidel. Od nich se odrazil do protisměru, kde se srazil s vozem Škoda, který řídila čtyřiašedesátiletá babička. Uvnitř seděla ještě devítiletá dívenka a dvanáctiletý chlapec.

Holčička byla při příjezdu záchranky na místo již mrtvá. „Dvanáctiletý chlapec i řidička byli zraněni a z místa transportováni do nemocnic,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Řidička, která dvě děti vezla, podlehla po pár dnech v nemocnici vážným poraněním hrudníku a končetin.

Řidič Audi, který byl rovněž zraněn, je nyní podezřelý z usmrcení z nedbalosti, za což by mu mohlo hrozit až šest let ve vězení. Policisté zatím zahájili úkony trestního řízení.

hanka_ ( 10. srpna 2016 18:35 )

"Až 6 let??" To má být výsměch??!! Holčičce jich ukradl cca 70 a pro babičku možná i lepší, že to tak dopadlo, ta by se jinak utrápila k brzké smrti stejně, i když za to, chudák, nemohla.

sores ( 10. srpna 2016 17:16 )

 moiaza: přesně tak!!!! Ten do.bytek co zabije vždycky ale vždycky přežije nebo vyleze se škrábanci pouze!!! Jen ubožáci bez sociální inteligence machrují v drahých autech a myslí si že jim patří silnice! Škoda že u nás nejsou zákony kteří by poctivě trestaly. Zabil jsi i když neúmyslně tak alespoň 15-20let,ten co úmyslně, okamžitě provaz. Už jen kvůli tomu aby věděl každý co ho čeká když bude machrovat a povyšovat se nad druhé!

1tigrusenka ( 10. srpna 2016 17:13 )

doufejme že otec holčičky bude "konat" a na prase uvaří vodu

maq7 ( 10. srpna 2016 17:11 )

Smutné, moc smutné Takhle "vysoký" trest prostě nechápu Tyhle hovada bych posílala na Sibiř, na celoživotní galeje!!!!

moiaza ( 10. srpna 2016 17:05 )

Drtivá většina řidičů "silných" vozidel jezdí podobně. Jezdí stylem, "uhni lůzo, jede šlehta". Píši to zjednodušeně, ale tak, aby to každý pochopil. Žádný silniční zákon pro ně neplatí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání