Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zločiny před oltářem: Ženich se vyspal s kamarádkou, nevěsta chodila za jinými

  • 10. 8. 2016
    12:50

    Všechny budoucí nevěsty a ženichy v Česku vyděsil drastický krach svatby v Klatovech. Ženich napochodoval k oltáři, jako by se nic nedělo, a na otázku oddávajícího, zda si bere nevěstu, řekl „NE!“ Co za jeho rozhodnutím stálo, ví nejlépe on sám. Takový případ však není ojedinělý. Internet plní příběhy podobných svatebních fiasek. Nejčastější příčinou je nevěra nebo žárlivost.

  • 1.Klatovy

    16. července stála Petra V. a Tomáš M. před oltářem v Klatovech. Rozhodli se pětiletý vztah posunout na další úroveň. Ke sňatku však na poslední chvíli nedošlo. Když celá obřadní síň čekala na ženichovo dojemné „ANO“, uslyšela brutální „NE“ doplněné tichým „nemůžu“. Pak následoval zbrklý útěk, který byl zřejmě dopředu dobře nachystaný. Není divu, že se ženich bál bouřlivé reakce rodiny a kamarádů nevěsty. I oni jen spekulují, co za koncem vlastně stálo. Petřin nastávající jí údajně v poslední době vyčítal, že chodí s jinými. „Ale to ona by nikdy neudělala, byla jenom s ním. A o všechno se uměla postarat, uvařila, uklidila, všechno v domácnosti dovedla. Vždyť ji znám od malička,“ byla přesvědčená sousedka.

    Ženich nevěstě utekl od oltáře! Ženich nevěstě utekl od oltáře! | čtenář Nedělního Blesku

     

  • 2.Vyspal se s kamarádkou

    Podobné příběhy na internetu naznačují, že nejčastějším důvodem krachu svatby těsně před obřadem je odhalená nevěra. „Ženich se vyspal s kamarádkou večer před obřadem,“ vzpomíná na smutný konec vdavek své dobré známé jedna diskutující.

    Svatba Svatba | Profimedia.cz

     

  • 3.Ženich nepřišel, nevěsta ho nikdy neviděla

    Snad ještě horší zkušenost popsala kamarádka jiné nešťastné nevěsty. I oni chtěli povýšit šest let trvající vztah sňatkem. „My zažili na svatbě, že ženich nedorazil, mobil vypnutý.“ Neukázal se ani svědek, takže všichni tušili, že se něco děje. „Nejdřív panika, jestli se mu něco nestalo, do toho matrikářka s neustávajícím dotazem, jestli už je ženich tady. Je mi trapně i teď, když si na to vzpomenu. Je to škoda, taková hezká a milá holka, o mužský by nouzi neměla, ale prostě to nějak vzdala, ona do teď neví PROČ, nikdy ho už neviděla, přestal se vídat i s rodinou, prostě hrůza,“ dodala s tím, že po sobě nechal jen vzkaz „Nešlo to“. 

    Svatba Svatba | Profimedia.cz

     

  • 4.Příběh se šťastným koncem

     

    Ne vždy je chyba jen na straně ženicha. „Můj přítel zrušil svatbu 14 dní před jejím konáním kvůli mně. Zrovna jsme se poznali a byla to láska na první pohled. Není to sice v den svatby a před oltářem, ale taky už měli vše zařízené. Je tomu už dva roky a dnes jsme manželé.“

    Svatba Svatba | Profimedia.cz

     

  • 5.Pochybosti před svatbou

    Všeobecně se věří, že každý před svatbou znejistí a že manželství vše srovná. Nemusí to být ale tak úplně pravda. Z vědecké studie univerzity UCLA v Los Angeles vyplývá, že páry, ve kterých snoubenci před svatbou pochybovali, mají mnohonásobně vyšší rozvodovost než ti, kteří šli do svatby s přesvědčením, že to je do konce života.

    Svatba Svatba | Profimedia.cz

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání