Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chlapec (†2) vypadl za jízdy z traktoru: Otec Ján (35) ho bohužel přejel

Autor: lm - 
7. srpna 2016
07:00

K obrovské tragédii došlo v obci Rohov na Slovensku. Pětatřicetiletý Ján vezl v traktoru svého dvouletého synka Timoteje. Dítě ale během jízdy z kabiny vypadlo a spadlo přímo pod obří kola stroje.

Teprve dvouletý chlapeček přišel o život při neštěstí v obci Rohov na Slovensku. Timotej jel v pátek večer se svým tatínkem Jánem (35) v traktoru, když ale znenadání z kabiny vypadl, spadl přímo pod obří kola stroje.

Na místo ihned vyrazila záchranka a vyletěl vrtulník. Malý Timotej (†2) ale bohužel vážným zraněním po převozu do nemocnice podlehl. Případem se nyní zabývá policie. „Policie zahájila trestní stíhání z přečinu usmrcení a vyšetřuje okolnosti, za nichž k nehodě došlo,“ sdělila TV JOJ trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Tragédie zasáhla celou vesnici. „Je nám to velmi líto. Je to velká, pracovitá rodina. Mají více traktorů a vždy jsou ochotni s nimi komukoliv pomoci,“ řekla Novému Času v sobotu sousedka nešťastné rodiny.

Video Dvouletý Timotej vypadl otci z traktoru, zemřel pod koly. - TV JOJ
Video se připravuje ...

dzambulka007 ( 8. srpna 2016 16:56 )

Mně je z toho našeho soudnictví na blití. Cizímu člověku, když vlítne pod auto děcko, které ani nemůže vidět, by soud napařil flastr jak Brno, když si děcka popřejíždí vlastní dementní rodiče a jde o situaci, kdy člověku zůstává stát nad jejich jednáním rozum, tak nedostanou nic nebo v krajním případě podmínku. Třeba ted' ta idiotka, co couvala, přestože jí podél zadku auta běhala děcka a to dvouleté samozřejmě přejela.

djaba ( 8. srpna 2016 12:54 )

 No nevím ,ale dvouleté dítě spadne i z tříkolky .Jestli bylo samo jen s traktoristou v kabině ,tak to byl hazard se špatným koncem .

jana95 ( 8. srpna 2016 12:48 )

no tak vražda asi ne, zabití z nedbalosti leda holt neštěstí se stane, však si to otec ponese v hlavě celý život, nepotřebuje morální přednášku od anonymů

anvil ( 7. srpna 2016 18:19 )

A z toho plyne ponaučení: neberte si do traktoru cestující, pokud v něm chybí dveře.

ejvm1712 ( 7. srpna 2016 14:33 )

Pokud je to pracovitá rodina jak se píše ve článku,asi nemají čas a nikoho,kdo by hlídal děti a ti musí být s rodiči i při práci. Bohužel to tam bývalo v hospodářství a pak se často stávaly a stávají tragédie a nehody. Kdyby byli nezaměstnaní nebo se flákali posedávají po lavičkách,otravují kolemjdoucí nebo i s dětmi vysedávají po hospodách. Bohužel jsou pracovití. Hrozné neštěstí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání