Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zabil partnerku a týden žil s její mrtvolou: Sousedy tragédie nepřekvapila, pár se prý pořád hádal

Autor: Jessica Lutišanová, Alexandra Vetkovská - 
5. srpna 2016
19:52

Mrtvolný pach se včera ještě linul u dveří bytu v pražských Vysočanech, kde policie ve čtvrtek v noci objevila zavražděnou Lucii P. (†46). Tragédie obyvatele domu ale příliš nepřekvapila.

Jako podezřelého z vraždy kriminalisté zadrželi Luciina druha Jiřího L. (45). Fakt, že má v bytě mrtvolu, vyšel najevo, když se v nedaleké hospodě opil, neměl na útratu a personál zavolal policii. „Seděl tu sám. Útratu měl asi sedm set korun,“ řekl včera Blesku štamgast Honza. Při zjišťování totožnosti pak hlídce oznámil, že má doma mrtvou družku. „Okolnosti smrti ženy budou známy až podle výsledků nařízené soudní pitvy,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Mezi lidmi z okolí se mluví o tom, že Jiří svou družku uškrtil. „Dalo se to čekat. Hádali se třikrát týdně. Byla u nich pořád policie,“ řekla Blesku sousedka. Podle dalších obyvatel domu dvojice příliš holdovala alkoholu, Jiří se měl dokonce podle sousedů válet opilý na chodbě. „Byly s nimi pořád problémy. Dělali mejdany, chlastali a prali se. On nepracoval, ona snad byla barmanka,“ prozradil muž z domu.

Podle informací FTV Prima se pár hádal právě kvůli penězům. Lucie musela partnera živit a pár se měl brzy odstěhovat. Jiří měl svou družku v minulosti minimálně jednou napadnout. Policie ho prý dokonce vykázala z domu. Žena ale nakonec všechna trestní oznámení stáhla. 

Podle informací Blesku ležela žena v bytě už týden a dosvědčují to i slova sousedů. „V posledních dnech šel z jejich bytu smrad k nevydržení. Už týden u nich bylo podezřelé ticho. Bylo slyšet jen vyzvánění telefonů,“ popsali Blesku. Policie bližší informace neuvedla. „Prošetřování je na počátku. Kriminalisté prověřují veškeré okolnosti,“ zdůvodnil Daněk.

sores ( 6. srpna 2016 10:32 )

 Měl zabít i sebe, těchto podlidí bez inteligence co holdují chlastu mi líto tedy není, co s takovými parazity společnosti!

nezadat1 ( 6. srpna 2016 00:13 )

Věčně ožralej a tak v dnešních vedrech ani nepostřehl když nebyla studená,že je mrtvá.

13ka ( 5. srpna 2016 23:09 )

 Já teda lituju paní alespoň ve chvíli, kdy byla vražděna. Uškrcení je vražda v afektu. A lituju sousedy, nebylo by mi příjemný mít v baráku takovouhle událost. Na to se nezapomíná. Ale zas nebudou muset poslouchat neustálý hádky.

KooKoo ( 5. srpna 2016 20:39 )

hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání