Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík (18) jel u Orlové příliš rychle a boural: Spolujezdec (17) zemřel

Autor: kaj - 
3. srpna 2016
06:49

Srdce mladého muže (17) dobilo navždy poblíž Dolu Lazy. O život ho coby spolujezdce připravil hazardní jízdou řidič (18) černého Renaultu Laguna.

Řidič se snažil projet zatáčku pod táhlým klesáním poblíž Dolu Lazy ve směru od Havířova do Orlové vysokou rychlostí. Smykem projel oba protisměrné jízdní pruhy a v příkopu narazil do sloupu. Nehodu nepřežil mladistvý spolujezdec (17).

„Utrpěl zranění neslučitelná se životem a zasahující lékaři konstatovali smrt,“ potvrdil záchranář Lukáš Humpl. Jak dodal, řidič má otřes mozku a zlomil si ruku. Leží v havířovské nemocnici. „Okolnosti této nehody se vyšetřují,“ řekl policista Miroslav Kolátek.

Policisté v souvislosti s nehodou pátrají po řidičce červené fabie, která místem projížděla a mohla by popsat okolnosti smrtelné nehody.

cojavim ( 3. srpna 2016 15:00 )

ty fotografie jsem všude, navíc jestli vidíte, tak nejsou pořízeny pčr ale hzmsk. což je někdo úplně jiný. a měly by se takové fotky ukazovat všude. Ta zatáčka se dá v klidu projet kilem. Jen je problém, že jsou tam dole takové dvě vlnky, což někoho kdo má na hovno tlumiče může dost rozhodit. A nechci soudit, jel jsem kolem a pak zpet a ta draha smyku má snad min 60 m, tak kolik tak mlaďoši mohli jet, kdyz to pak takhle rozstřelili. A nevím jak v jiných regionech, ale tady mladí v autech jezdí jak prasat

kradu ( 3. srpna 2016 10:38 )

dobře jim tak

dfghjk ( 3. srpna 2016 10:01 )

"Vzhledem k tomu, že vyšetřování nehody je na samém počátku, nebudeme o něm podávat žádné informace". Tak nějak by policejní mluvčí odpověděla novináři, který by po ní chtěl informace o nehodě. Může mi někdo říct, jak je to možné, že v bulváru se přesto ihned objeví policií pořízené fotky, které jsou zcela jistě součástí úřední policejní dokumentace?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání