Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policejní auto srazilo v Ostravě chodce: Namístě byl mrtvý

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK - 
30. července 2016
08:57

Tragicky dopadla páteční nehoda policejního vozu v ostravské čtvrti Svinov. Auto srazilo 60letého chodce, který na místě svým zraněním bohužel podlehl.

„Pracovníci Generální inspekce policejních sborů si na místě dopravní nehodu převzali k prověřování, a to vzhledem k tomu, že účastníky byli příslušníci Policie České republiky," řekla mluvčí GIBS Radka Sandorová. Žádné další informace podle ní zatím nejsou k dispozici.

Nehoda se stala po 22:00 v ostravské čtvrti Svinov. Mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl uvedl, že záchranáři po příjezdu na místo nehody nalezli šedesátiletého chodce bez známek života.

„Posádky ihned zahájily neodkladnou resuscitaci s nepřímou srdeční masáží, umělou plicní ventilací a podáváním léků. Ani po půl hodině však nebyla jejich snaha úspěšná. Muž na místě podlehl vícečetným vážným poraněním, která utrpěl, a lékař tak byl nucen konstatovat jeho smrt," uvedl Humpl.

54321 ( 30. července 2016 23:26 )

ano pomáhat a chranit jako bonus likvidovat lidi nad 60 let střelec z hrušova 60 let , tedka chodec 60 let , a další divné že jo ))

lesnismes ( 30. července 2016 17:01 )

Prominte, ale tohle nemyslite vazne,ze???

lesnismes ( 30. července 2016 16:58 )

Ridic ve meste ma prispusobit jizdu tak aby proste lidi nezabijel.Jezdim 35 let v praze a nikoho jsem jeste neprejel. Nebudu zde reagovat na prispevky ruzdnych de-mentu jako je napr.petrmetr a jinych prazdnych hlav,nonsense .Na zavet uvaha smerem k policii cr.Proc nejsou k tak narocne a vuci obcanum zodpovedne praci vybirani lide jiz celkove psychicky zralejsi,rekneme starsi triceti let,proste lide co jiz maji alspon nejake skusenosti a nemaji potrebu se chovat v napjatejsich a narocnejsich situacich jako hlupaci nebo kovbojove na divokem zapade,to by mozna mnohe problemy vyresilo i kdyz ne vsechny.Proste jsou mista ktera vyzaduji skusenosti a chladnou hlavu a tu vetsina mladych truhliku nema.

evamarie ( 30. července 2016 15:35 )

nikde není napsané, zda na přechodu, či mimo přechod, zda jeli k zásahu, či jen objížděli město. myslím, že i ve městě by měli chodit chodci řádně označeni......pro jejich bezpečí....někdy prostě nejsou vidět.... a to jezdím normálně...

kdoasi ( 30. července 2016 11:37 )

Proč je bloklá diskuze u všech článků o taxivrahovi?? Že by ve skutečnosti nebyl tak světlej, jako na identikitu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání