Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Korunní svědek proti Nečesanému: Dávají mi »zmašťovadlo« na uklidnění, píše z vězení

Autor: ljš - 
29. července 2016
20:10

Má to být klíčový svědek v případu Lukáše Nečesaného, je ale v takovém psychickém stavu, že neudrží pozornost ani po dobu návštěvy své babičky. Z vězení se vrah Jiří Funda navíc rozepisuje o lécích, které mu tam dávají. Je mu prý po nich všechno jedno.

O špatném psychickém stavu Jiřího Fundy hovořila jeho babička Magdalena Miklošová už před časem pro Blesk. Popsala, jak musela návštěvu ukončit o hodinu dřív, protože ji Funda už vůbec nevnímal.

Za vším je podle ní psychický nátlak a také léky, jež vězeň dostává na epilepsii, kterou od dětství trpí, a také proti depresi, která u něj propukla zřejmě poté, co měl napsat vyšetřovatelům, že se mu Nečesaný přiznal.

O medikamentech, které za mřížemi dostává, se Funda rozepsal i v dopise, jenž poslal své babičce. „Ten rivotril je sice lék na epilepsii, ale tady ho dávají na uklidnění. Je to takový »zmašťovadlo«. Je ti po tom vše jedno, prostě vypneš a nad ničím nepřemýšlíš,“ citovala jeden z jeho listů televize Prima.

Video  Soud s Nečesaným byl odročen kvůli nemoci.  - Lucie Šulcová, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Nesoustředěně působil Funda i u soudu v Hradci Králové, kde proti Nečesanému svědčil. Ze své předchozí výpovědi toho příliš zopakovat nedokázal a soudce navíc podle obhajoby pochybil, když mu její část předestřel. Nečesaní se proto domnívají, že měl vše „napravit“ ve středu u Vrchního soudu. Paní Miklošová totiž dostala před několika dny informaci o tom, že byl náhle přemístěn z Valdic do Prahy. Je to přitom jen pár týdnů, co byl do východních Čech převezen z Plzně. Zda u soudu znovu skutečně vystoupí, se ukáže 31. srpna.

Video  Babička vraha, který svědčil proti Nečesanému: Šikanovali ho a dali na samotku!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Fotogalerie Snímky hrůzy po napadení kadeřnice 68 fotografií

vseznaleksenior ( 26. srpna 2016 10:53 )

Cela kausa je podivna... Mimochodem ja r e df a n e v i n...To svedectvi pribuznych se bere vazne... Cio trak vim, tak u sopravnich nehod ne

babisovakobliha007 ( 1. srpna 2016 09:54 )

 Nejde mi dát přímo reakce, takže ještě k Pokrokovi. Další zajímavost je sbaleni tašky chuderou manželkou a jak ještě večer jela koupit karty a známky. A ráno spolu vyrazili do Prahy. Předpokládám, že když bydlí u Příbrami, tak většinu věcí má tam. Ale potvrzení o nemoci má z Liberce. Takže manželka má pěkný článek v novinách a mám pocit, že to bylo hlavní, o co šlo. Taška s věcmi jde přeci případně dovézt obratem a počítat, že když v úterý odpoledne pošlu na soud neschopenku a oni hned odpoví,tak to je taky naivita.

babisovakobliha007 ( 1. srpna 2016 09:49 )

 Pokrok:tak počet insolvenci jsme viděli. Nechápu, že jim není trapné se s Magdou veřejně paktovat, shánět přes ní lékařské zprávy a ovlivňovat Fundu. Jednou něco řekl a jestli má z něčeho deprese, tak z toho, jak na něj tlačí bába. Nejspíš dostane prachy až Funda otočí, ale podle mě ho soud nemusí brát vážně, stačí přečíst rozsudek. Lži celé rodiny, průběh po napadení atd. Celkem je to z toho jasné. Je vůbec náhoda, že to paní přežila. A je vidět, že to udělal amatér a debil, protože každý jiný byl měl odsledovany, že pro paní jezdí atd.

zkratous ( 31. července 2016 19:41 )

taky ten pervitin ve vlasech jen 1-3 měsíce další magor podplacenej rodinou taky https://www.facebook.com/Luk%C3%A1%C5%A1-Ne%C4%8Desan%C3%BD-1427956247441904/?fref=ts http://k2 13.cz/JOOMLA/2306-necesany-hradec-nezklamal

zkratous ( 30. července 2016 20:03 )

musíš mít víc nicků,každý použít tak 2x-3x,pleskáči to maj tak nastavený kvůli zneužití.Na TV Prima měl teď tatíček asi zaplacenou reportáž,která mluvila v jejich prospěch a obviňujou policii,že neprověřila toho z hotelu,ale ten neodpovídal podpisu atd.viz rozsudek.A tenhle anonym je na jejich FB stránkách Lukáš Nečesaný 27 červenec v 18:42 · https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1790201327884059&id=1427956247441904

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání