Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tragická nehoda v parku: Zemřel pětiletý chlapec, rodiče zatkla policie

Autor: msy - 
24. července 2016
20:43

Britský chlapec Charlie Dunn byl nalezen v Boswortském vodním parku v Leicestershire. Vytáhli ho z vody poté, co si odešel hrát se svojí osmiletou sestrou. Jeho matka Lynsey (28) a nevlastní otec Paul Smith (35) byli zatčeni.

Teprve pětiletého Charlieho našel jedenáctiletý chlapec, když ve vodě hledal svoje brýle. Ručičkou nahmatal vlásky tonoucího a vytáhl ho ven z vody. Vše se odehrálo v sobotu odpoledne po třetí hodině místního času.

Charlieho babička Sharon Robinson (50) řekla: „Byli tam už tolikrát předtím. Zrovna dávali věci do kufru a chystali se vyrazit domů, když se Charlie zeptal, jestli může jít na chvíli do parku.“ A nevlastní otec mu to dovolil. Park byl na dohled, takže rodiče měli pocit, že syna ohlídají.

Chlapec vyrazil společně i se svojí osmiletou sestrou, ale z neznámého důvodu se rozhodl jít k vodě. Když otec volal děti zpátky, vrátila se pouze holčička. V tu chvíli začal Paul chlapce hledat. A pak viděl, jak vytahují někoho z vody.

Přivolaní záchranáři se pokusili chlapce oživit a použili také defibrilátor. Po cestě do nemocnice dokonce nahmatali slabý puls. Avšak po příjezdu se dozvěděli, že malý Charlie utrpěl vážné ochrnutí mozku z důvodu nedostatku kyslíku. Lékaři dodali, že chlapec by v žádném případě nemohl vést normální, natož kvalitní život. Paul a Lynsey se proto museli rozhodnout a chlapce nechali odpojit od přístrojů.

Jeho těhotnou matkou (ve třetím měsíci) a nevlastního otce vyslýchá policie. Náhodná svědkyně řekla: „Je to hrozné neštěstí. Jenom to ukazuje, co všechno se může stát, když jen na vteřinu nedáváte na děti pozor. Ta voda byla hluboká jenom pár desítek centimetrů. Je to strašné.“

Lidé na sociálních sítích přáli pozůstalým hromadně upřímnou soustrast. Mluvčí parku také poslal nejhlubší soustrast všem, které tato tragédie ovlivnila.

Život ale chlapci nikdo nevrátí. A bůh ví, co teď bude s jeho rodiči. Policie je stále drží ve vazbě.

sandrana23 ( 25. července 2016 12:14 )

Jsem Sandra Kelly Musculler tajemník kabinetu o půjčování peněz mezi zvláště. Musíte půjčování peněz mezi jednotlivci vyrovnat se s finančními potížemi, aby konečně prolomit patovou situaci, která způsobí bankám. Paní sandrana firma je schopna provést úvěr na částku, kterou potřebujete a s podmínkami, které vám usnadní život. Po splatnosti 5 let do 25 let v poměru 2% ročně nabízíme 10.000 € k € 5.000.000. Můžete mne kontaktovat: sandrana_credito@hotmail.com

maledivy2016 ( 25. července 2016 05:49 )

Lidí je jak hnoje, zvířat je mi líto víc!

majojo ( 24. července 2016 22:06 )

.. přáli upřímnou soustrast... Snad i to boží hovado ví, že soustrast se nepřeje, ale vyslovuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání