Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proměna šílené vražedkyně z Anděla: Z pěkné holky holohlavý transsexuál

Autor: nec, dce - 
23. července 2016
12:15

Ve čtvrtek zavraždila Michaela S. čtyřiapadesátiletou ženu na pražském Andělu. A přitom jen pár hodin před tím byla ještě v bohnické psychiatrické nemocnici. Michaela má za sebou opravdu pestrou minulost. A dost o tom vypovídají i fotografie za posledních pět let, na té nejstarší byste vražedkyni z Teska nepoznali.

Michaela S. prodělala během svého života neskutečnou změnu. Na začátku stojí mladá pohledná žena, která měla ráda zvířata a chtěla jim pomáhat. Na konci je holohlavý transsexuál, který je obviněn z vraždy ženy v obchodním centru v Praze na Andělu.

Jak Blesk.cz prozradil známý třiatřicetileté vražedkyně, její problémy začaly už v dětství. „Jmenovala se Karolína S. a vyrůstala v pasťáku,“ vyprávěl. Později byla adoptována. S novými rodiči však neměla ideální vztah, a jakmile dospěla, odstěhovala se.

Začátkem roku 2013 se však něco zlomilo a Michaela na Facebooku a i ve svém zaměstnání přiznala, že je transsexuál. A pak to šlo už rychle – měsíc po coming outu zveřejnila, že jí doktorka „řekla, že je chlap“. Zkrátila si vlasy, které později shodila úplně, zmohutněla, začala nosit stahovací pás, který zakrýval prsa...

A nakonec v červenci letošního roku napadla v kavárně zákaznici a o dva týdny náhodnou kolemjdoucí zabila v obchodě na Andělu.

Někteří svědci, kteří ji po Praze potkávali, ji popisují jako konfliktní, to ale popírají lidé, kteří ji znali blíž. „Viděl jsem ji střízlivou, opilou a i úplně namol, a nikdy neprojevovala nějaké známky agrese,“ popisoval její známý Martin.

Podobně mluvil i mluvčí Nemocnice Na Bulovce Martin Šalek. „Obviněná pracovala od dubna 2014 do září 2015 jako sestra a poté jako sanitářka v Nemocnici Na Bulovce v Praze,“ řekl. Během pracovního poměru neměla žádné kázeňské ani pracovní prohřešky, dodal.


2011 – Michaela S. v říjnu měla dlouhé tmavé vlasy, na ruce už měla jedno ze svých tetování. Jako milovnice koček se účastnila také výstav se svými chlupatými mazlíčky.

2012 – V říjnu 2012 na sociální síti veřejně projevuje lásku a píše báseň o nymfomance. S básněmi se dál chlubí v prosinci.

2013 – V březnu se v práci svěřuje nadřízené se svou transsexualitou a s tím, že si chce změnit pohlaví. Začíná o sobě mluvit v mužském rodu. Chlubí se také s tím, že nosí stahovák na hruď, aby jí nebyla vidět prsa.

2014 – V říjnu si na sociální síť dává fotku s krátkými vlasy.

2015 – Na sociální sítě v říjnu vkládá fotografii se středně dlouhými vlasy.

2016 – V lednu už má hlavu téměř vyholenou a šokuje své přátele. V červenci je hospitalizovaná v Psychiatrické nemocnici Bohnice, 21. července vraždí v obchodním domě na Smíchově.

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE

dzambulka007 ( 25. července 2016 10:04 )

Idiot jsi asi ty, když nevíš, jaký je rodíl mezi ústavem pro duševně nemocné a mentálně postižené. To, že někdo něco zapálí neznamená, že patří do blázince, idiote. A HLAVNĚ ona tam byla umístěna,

kupredu-leva ( 24. července 2016 23:06 )

My zloději stojíme pevně za svým soudruhem prezidentem a vždy volíme jedině ČSSD, protože ta jediná drží nad námi, zloději, ochrannou ruku. Čest práci!

mekanikk ( 24. července 2016 22:16 )

asi máš vychlastanej mozek jako ta nána co máš podle ní nick. ta co zapálila ústav na Měděnci rovněž skočila pod vlak už jako RENÉ LIZNA...tak si najdi nejbližší nádraží a hupsni tam taky. Tupko vylízaná.

mekanikk ( 24. července 2016 22:12 )

jsi blbá nebo co? někdo kdo zapaluje, má agresivní sklony, napadá lidi kolem nepatří do blázince? Jo zapálila byt když už byla chlap a utekla jí partnerka...stačí zapátrat a neblábolit h.o.v.n.a nic nevíš a blbě kecáš...Najdi si to a přečti co ta ubohá chudinka všechno napáchala za svůj mizerný život, naštěstí už je mrtvá. Takovým jako ty bych přál aby se s monstrem jako byla ta co ten ústav na Měděnci zapálila potkal v reálu. Krávo.

dzambulka007 ( 24. července 2016 12:11 )

Ty jsi další, co neví, jaký je rozdíl mezi ústavem pro mentálně postižené a třeba diagnostákem? Bože, do čeho jsi to dal rozum... a s tím dalším zapálením zafungovala fantazie, co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání