Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražedkyně z Teska vyhrožovala v blázinci: Těším se na tvou krev!

Autor: raj, rc, rvs - 
22. července 2016
20:49

Už v minulosti byla vražedkyně z Teska několikrát v psychiatrické nemocnici. A tam ji také 5. července, po přepadení ženy v kavárně, převezli policisté. Ležela na uzavřeném oddělení. Zdroj Blesku, jedna z pacientek psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích, řekla, že z tohoto oddělení byla po týdnu přeložena na otevřenou část pavilonu. Vyhrožovala i pacientkám!

Útočnice z Teska, která ubodala čtyřiapadesátiletou zákaznici na pražském Smíchově, byla na psychiatrické klinice hospitalizovaná několikrát. Naposledy se do Bohnic dostala před čtrnácti dny, a to poté, co se v kavárně na Praze 1 pokusila uškrtit mladou ženu.

Podle svědkyně, která několikrát přišla s útočnicí do kontaktu, naháněla strach i pacientkám na psychiatrii, které neustále obtěžovala.

 „Ta ženská, co ubodala paní v Tescu, je sexuální deviantka, nekrofilka,“ tvrdila drsně. „Byla na vedlejším pavilonu a obtěžovala pacientky. Bylo to s ní k nevydržení,“ pokračuje svědkyně, která si nepřeje být jmenována.

Útočnice se podle svědkyně dostala jen pár hodin před brutální vraždou do křížku s jinou pacientkou. „Vyhodili ji dvě hodiny po konfliktu s jednou pacientkou kvůli výdeji léků. Vyhrožovala jí, že si na ni venku počká, když to bude nejmíň čekat... Doslova jí řekla: Těším se na tvou krev!“ popisuje očitá svědkyně. „Vykopli ji ve čtvrtek v jedenáct dopoledne a ona jela rovnou na Smíchov, kde ubodala jinou paní... Je to průšvih celé nemocnice, proto máme embargo o tom mluvit,“ dodává pacientka z Bohnic.

Vliv na chování vražedkyně mohly mít i drogy. „Závislá nebyla, ale experimentovala s návykovými látkami,“ řekl ředitel Psychiatrické nemocnice Bohnice Martin Hollý pro ČT24. Ten připustil i to, že jsou v léčbě psychicky nemocných nedostatky. „Snažím se prosadit komplexnější léčbu mimo nemocnice. A možnost nařídit pacientovi, aniž by udělal trestný čin, spolupráci v ambulanci, vysvětlil. Dodal, že pokud by se prokázaly chyby v rozhodnutí o propuštění pacientky z léčebny, může to znamenat vyvození personálních důsledků.

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE

bibi-oliver ( 23. července 2016 07:09 )

tak nějak se mi zdá -pacientka v léčebně vyhrožovala všichni se ji báli tak honem ji propustit co tady s takovou problematickou pacientkou?ještě by nám rozvrátila celé oddělení.Nevím jak by mluvil lékař kdyby náhodou v Tescu byla jeho žena a toto se jí stalo nevím nevím jestli by pak byla ve stabilizovaném stavu a vhodná k propuštění

zelena.karkulka ( 23. července 2016 01:57 )

 Každý,kdo trochu zná Hollýho ví,že je nemožnej. Zajímalo by mě,kdo povolil té magorce tu ,,přeměnu,, na chlapa-podávají se u toho velké dávky testoseronu,po kterých byla evidentně agresivní a lékaři to museli vidět. V podstatě z ní udělali neřízenou střelu.

jiznicechy ( 23. července 2016 01:03 )

Vždyť napsal pravdu - ona se pokusí 5. července zavraždit ženu v kavárně na Újezdě. Za tou šla na toalety a pokusila se jí uškrtit tričkem, které jí hodila zezadu na hlavu - ta měla štěstí, že se jí podařilo vsunout pod to triko na krku ruku a řevem přivolala personál a ti následně policii. A za dva týdny jí propustí? A to podle ředitele Bohnic byla ve stabilizovaném stavu, plně rozeznávající realitu, medikamentózně zaopatřená - a ona dojede z Bohnic k Andělu a tam zabije paní. Tak někde asi soudruzi z NDR udělali chybu? Jsou to agredivní magoři, tak před nimi by měl být zbytek obyvatel chráněn nebo ne snad?

lesnismes ( 22. července 2016 23:21 )

Daji odskodne taky mne?Za to,ze musim zit v jedne zemi s takovejma kretynama jako jste vy?

lesnismes ( 22. července 2016 23:17 )

Skoro to vypada ,ze by meli zavrit do pakarny tebe kamarade!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání