Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena, která ubodala zákaznici (†54) v Tesku: Podstupovala změnu pohlaví!

Autor: shp - 
21. července 2016
20:57

Neměla to v hlavě v pořádku a po obyčejné hádce se rozhodla vraždit. Psychicky nemocná žena (33) ubodala v pražském Tesku na Andělu jednu ze zákaznic (†54). Jak vypověděla jiná žena, se kterou se vražedkyně potkala v léčebně, nebyla pomatená útočnice šťastná ve svém těle. Podstupovala dokonce změnu pohlaví.

Žena, která vražedkyni poznala v bohnické léčebně, řekla serveru iDNES.cz, že ji poznala teprve před nedávnem. Podle ní se útočnice s nožem v ruce narodila jako žena, ale podstupovala změnu pohlaví.

Říkala o sobě, že se cítí jako gladiátor v ženském těle,“ uvedla žena o vražedkyni. Pravdivosti jejímu svědectví nahrává i vzhled psychicky narušené ženy. Její vizáž prostě nelze přehlédnout.

Holou hlavu je vidět i z dálky, po těle má navíc spousty drsně vypadajících tetování. Na prsou má dokonce napsáno: Gladiátor. Ať už byly ale psychické strasti ženy jakékoliv, vraždy se dopustit neměla. Otázkou je, zda byla v době vraždy vůbec příčetná.

Video  Policejní mluvčí Iveta Martínková okomentovala celou událost.  - Ivan D. Hladík
Video se připravuje ...

Právě dnes byla propuštěna z léčebny. „Můžu potvrdit, že šlo o pacientku, která byla u nás hospitalizovaná a dnes (ve čtvrtek) odešla z nemocnice,“ řekl FTV Prima ředitel Psychiatrické nemocnice Bohnice Martin Hollý. 

Zdravotníci se snažili oběť všemi silami zachránit, ale marně. „Záchranáři na místě byli do čtyř minut od nahlášení. Žena, která utrpěla bodná poranění, i přes 40 minut trvající resuscitaci zranění podlehla,“ uvedl Dominik Horn, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy.

Svědectví z minulosti

Že byla žena problémová už v minulosti, potvrdili svědci webu TN.cz. Jedna Pražačka zahlédla útočnici ze Smíchova vloni na podzim na autobusové zastávce u obchodního centra Fénix.

Seděla na sedačce u trafiky a cosi tam vyřvávala na lidi, pak na nějakého muže,“ popsala svědkyně setkání. „Byla jasně sjetá, opilá, úplně mimo. A šel z ní strach. Naštěstí nikomu nic neudělala. Ale měla hrozně agresivní hlas,“ dodala.

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE

jikan ( 23. července 2016 06:57 )

Já nechápu, že takovýhle lidi stále mohou žít mezi námi. Proč je rovnou nezabíjíme, k čemu v naší společnosti jsou?? Teď jí/ho uznají nepříčetnou a bude se do smrti léčit za naše peníze?!?! Ještě jí zaplatíme "pindoura", ne..rovnou ke zdi...a pod kytky...takovýhle lidi nemají právo na život

bledulka ( 22. července 2016 17:58 )

Jak je možné, že takovou psychicky narušenou ženu pustili z léčebny??? Kdo za to ponese zodpovědnost????

jetotak ( 22. července 2016 15:50 )

Na mě působí Bluf naprosto stejným dojmem, viz příspěvek úplně poslední.

paralenka ( 22. července 2016 12:31 )

Nikoliv, je zařazen pod příspěvkem, no spíš veřejnou onanií, Rudy, co si hraje na ostravského chachara a primitiva. Takže otázku nechápu. Pohodové dny.

JETHRO ( 22. července 2016 06:07 )

Takovým lesbám chtějí povolit adopci dětí!!! No fuj velebnosti,jdu blejt!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání