Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Školačku znásilnil a zabil útočník na zastávce: Kamera zachytila celé přepadení

Autor: lm - 
20. července 2016
15:28

Mladá Jekatěrina (†15) měla celý život před sebou, připravil ji o něj ale neznámý útočník na železniční stanici na předměstí ruského Soči. Ten ji přepadl, brutálně zbil a znásilnil. Dívka bohužel svým zraněním podlehla. Děsivé přepadení natočila bezpečnostní kamera.

Z nahrávky z bezpečnostních kamer jde až mráz po zádech. Jekatěrina (†15) se zrovna vracela z diskotéky a na železniční zastávce na předměstí ruského Soči čekala na svého bratra. Na nástupišti ji ale začal obtěžovat neznámý muž středního věku, který dívku po chvilce chytl a začal ji vláčet.

Jekatěrina se mu pokoušela vzdorovat, ale muž byl silnější a podařilo se mu ji shodit na koleje. Tam ji poté začal mlátit do hlavy, dokud neupadla do bezvědomí. Násilník její bezvládné tělo posléze odtáhl mimo trať do křovinatého porostu a tam ji znásilnil. Tělo školačky našla policie pod nedalekým mostem.

Dívka dorazila na železniční stanici se svým bratrem, který si ale na několik minut odskočil pokochat se výhledem na moře. „Když se bratr vrátil, narazil na muže, který ze stanice odcházel. Zeptal se ho, jestli neviděl jeho sestru a ten muž zavrtěl hlavou,“ uvedl policista, jehož oddělení vraždu vyšetřuje. Tento muž je nyní hlavním podezřelým, po němž policie pátrá. Zatím ale bezúspěšně.

janka69 ( 21. července 2016 00:09 )

chudiatko ako zviera , hnusné , zvrátené zviera aká škoda , že jej nikto nepomohol.....

tgbg ( 20. července 2016 20:03 )

Rusáci náš okupantský " bývalý učitel a velký bratr". Jinak fašistický stát plný vrahů, násilníků, muslimů, fašistů a nacistů.

sores ( 20. července 2016 18:34 )

 Další h.nusák co neudržel ptáka v kalhotách. Okamžitě kastrovat takového podčlověka co ubližuje nevinným.Zrúdný samec co nemá mezi lidmi co pohledávat.

tgbg ( 20. července 2016 18:33 )

Rusáci náš komunistický "bývalý učitel a velký bratr". Dnes fašistický stát plný vrahů, násilníků, muslimů, fašistů a nacistů.

nika70 ( 20. července 2016 18:05 )

Je to nějaký divný. Mladý kluk, co jde z diskotéky se svou sestrou je natolik romantický, že se jde kochat mořem a sestra zůstane v noci sama na nástupišti? Podle mě si brácha vymýšlel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání