Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kuvajťan vydíral svou českou přítelkyni, že jí unese syna: Dřív ji bil a vyhrožoval smrtí

Kuvajťan své české přítelkyni vyhrožoval, že jí unese syna: Dřív jí bil a vyhrožoval smrtí (ilustrační foto).
Kuvajťan své české přítelkyni vyhrožoval, že jí unese syna: Dřív jí bil a vyhrožoval smrtí (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
19. července 2016
19:31

Žárlivé scény, bití, vyhrůžky zabitím a nakonec i vydírání únosem syna.  Čtyřicetiletý Kuvajťan žijící v Teplicích takto týral svou českou přítelkyni. Nyní skončil agresivní kuvajťan ve vazbě.

Všechno začalo v roce 2014, když se Andrea (40) seznámila se stejně starým Mustafou Husainem z Kuvajtu. Ten svou matku doprovázel do teplických lázní na léčbu. Před Vánoci téhož roku už spolu mladá dvojice a s nimi i Andrein sedmiletý syn žila v jejím bytě. Pár si dokonce dal i ústní slib manželství, který podle deníku Mladá fronta Dnes v kuvajtské tradici stačí k tomu, aby byla žena vnímána jako právoplatná manželka.

Jenže pak začalo peklo. Husain Andreu poprvé zbil, když si vyšla s kamarádem na kávu - četl jí totiž SMSky a o všem věděl. Často jí dělal žárlivé scény. Za schůzku s jiným mužem jí dal facku a sešvihal ji páskem přes záda a nohy. Andrea chtěla vztah ukončit, ale Husain se jí omlouval a žena ho vzala zpátky.

Rozešli se několikrát, Husain pak odjel na čas do Kuvajtu a Andrea po nějaké době za ním. Když se vrátili do Česka, Husain Andreu znovu napadl. Opilý ji chytil pod krkem, zvedl ji do vzduchu a řval na ni, že ji zabije. Tím vztah skončil.

Když byla Husainovi vrátit věci, snažil se ji muž zatáhnout do bytu. Zachránit ji museli ostatní obyvatelé domu. Vše vyvrcholilo minulý týden v úterý, když za ní přišel s vyhrůžkami, že jí odvede syna. Když mu Andrea řekla, že nemá na dítě žádný právní nárok, řekl, že je to jedno, že si nechá vyrobit falešné dokumenty o otcovství.

Policisté ho zadrželi ve čtvrtek; těm Husain přiznal, že Andreu tahal k sobě do bytu, vyhrůžky o únosu ale odmítal. Aby neutekl - Husain má totiž turistické vízum, které ho opravňuje k pobytu na celém schengenském prostoru - poslal ho soud v sobotu do vazby. Byl obviněn z výtržnictví a vydírání, za což mu hrozí až čtyři roky ve vězení.

sores ( 20. července 2016 10:08 )

 Dámy prominou, ale přeji to každé české ženské které uvěří té bes.tii muslimské jeho slibům a slovům lásky. Stanou se jeho majetkem s kterým naloží jako s kusem hadru po určitém čase! Takže dobře jim tak, každý strůjcem života svého,že.

HahaBimbi ( 20. července 2016 08:17 )

Jestli jdes na kavu jen s tim , koho Ti manzel dovoli....no potes. Vdat se neznamena spolecensky umrit. ...naznacovat, ze je zena hned ku..., kdyz vypije kavu s kamaradem....podle sebe soudim tebe...ze, jo

HahaBimbi ( 20. července 2016 08:12 )

sla s kamaradem na kafe...to je zahybani?...ze, je bl.ba a staci ji canc z Kuvajtu, ze je vdana, medy okolo huby od arabase, o tom zadna...ale jit s nekym na kavu, neni duvod k mlaceni. To by byl mazec, kdyby cesky holky mlatili chlapy za vysedavani v hospode, kam chodi i zeny...

paralenka ( 20. července 2016 07:52 )

 Kdy už ty české husy pochopí (ale nejen ženské, u nás v rodině to byl muž, kdo si díky rodinnému klanu jeho dívky - cizinky zadělal na problém), že rozdílnost kultur je neslučitelná s našimi zvyklostmi? A jak vidno, ani s přibývajícím věkem se nepoučí! Cizinci? Jejich pojetí práva je jiné než stanovuje náš právní řád! A to i ve vztazích mezi partnery/manžely! Vraždy ze cti, děti patřící otci, únosy dětí do domovské země otce, to jsou příklady této odlišnosti.

nezadat1 ( 19. července 2016 20:59 )

Nakopal bych ji řiť,ale tu už má skopanou od toho co si vybrala,dobře ji tak , co chtěla to má a tak ať si nestěžuje a drží hubu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání